17. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meeskonnaga talgupäevale

3. mail toimub taas üle-eestiline Teeme Ära talgupäev. Tänaseks on juba kirja pandud üle 1300 talgu ja alanud on talguliste kirjapanek - kõik on oodatud, kas koos pere, sõprade või kolleegidega leidma omale meelepäraseid talguid ning 3. mail käed külge panema.

Üle Eesti peetavale talgupäevale on aasta-aastalt tulemas ka üha rohkem ettevõtteid, organisatsioone ja sõprsukondi, et koos midagi ühiskonna heaks ära teha.  Paljudele on talgupäeval osalemisest kujunenud ühine traditsioon, firmakultuuri tugev osa, milleta inimesed ei kujuta oma kevadet enam ettegi. Mitmed varem talgutel osalenud meeskonnad on nüüd juba ise talguid korraldamas.

Selleks, et talgutraditsiooni luua või taaselustada polegi muud vaja, kui www.teemeara.ee lehel klikata nuppu “Liitu talgutega” ja leida asukoha või soovitud talguliigi järgi just endale meelepärased talgud. Kui meesond koos, siis saab kodulehel talgulised registreerida või kirjutada [email protected], abi saab ka talgupäeva infotelefonil 535 64100. Suurte gruppide puhul on mõistlik eelnevalt talgujuhi poole pöörduda ja temaga vajalik kokkuleppida.

Kui 3. mai talgutel osalemiseks mingil põhjusel ei sobi, siis leiab Teeme Ära lehelt ka mitmeid talguid, mis toimuvad teistel päevadel.

Talgupäev ühendab ja loob kõigis rõõmu ühisest silmnähtava tulemusega töö tegemisest ja värskes õhus viibimisest. Minge veetke ühiselt üks tore päev värskes õhus ning ammutage koos tegemisest inspiratsiooni.

Täpsemat infot meeskonnaga talgupäeval osalemiseks leiad aadressilt www.teemeara.ee/talgulisele/tule-meeskonnaga.

Autor: Tiive Murdoja, Kairi Rebane

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700