Autor: Tiive Murdoja • 24. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: meeleolukas Sekretäride päeva konverents

Kolmapäeval, 23.aprillil kogunes üle 100 sekretäri tähistama rahvusvahelist sekretäride päeva sekretar.ee poolt korraldatud konverentsile "Heast suurepäraseks!".

Päev algas ja lõppes meeleoluka kontserdiga. Esinejatest jagasid oma kogemustepagasit sekretäridega ajajuhtimise treener Kristjan Otsmann, AS Adole Invest juhataja Jussi Pärnpuu, coach ja arengutugi.com terapeut Hede Kerstin Luik, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna sekretär-juhiabi Piia Mäesaar, reisiplaneerimise tarkvara TripGate esindaja Kristiina Hinno, Eesti juhtiva tarkvaraaarendusfirma Proekspert personalijuht Tiina Saar, Idea Group Eesti juht Eha Talvist, motivaator.ee koolitaja Kaido Pajumaa, hea energia ekspert Siret Seeder ning sündmusturundusagentuuri Kuusk OÜ juht Aivar Kuusk.

Osalejate poolt said positiivse tagasiside nii head esinejad kui sujuv korraldus. Aitäh kõigile, kes kohal olid ning omalt poolt päeva meeleolukaks aitasid muuta.

Vaata fotogaleriid konverentsist:

 

Foto: Sekretäride päeva konverents 2014 "Heast suurepäraseks!"
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700