Autor: Tiive Murdoja • 20. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsis avatakse laupäeval nelja saaliga kinokompleks

Laupäeval, 24. mail avab uksed kaasaegseima tehnikaga varustatud Viimsi Kino, mis pakub oma külastajaile erinevaid mugavusi tasuta parkimisest lastekeskuseni.

Viimsi SPA juures asuv nelja saaliga kino on avatud iga päev hommikust hilisõhtuni. „Filmivalik on koostatud nii, et kõik filmisõbrad leiaksid meie kavast endale meelepäraseid linateoseid,“ ütleb Viimsi Kino juht Rein Palosaar.

Uue kino tõmbenumbriks peab ta eelkõige tulevikku vaatavat heli- ja projektsioonitehnikat. „Sony 4K tipptehnoloogia tõstab filmielamuse täiesti uuele tasandile, pakkudes rohkem värve ning neli korda teravamat ja selgemat pilti kui täna meie kinodes linastuvad 2K resolutsiooniga filmid.“

Suurimasse saali on paigaldatud Baltikumis ainulaadne Auro 11.1 helisüsteem, mis loob eriefektidest tunduvalt mitmekesisema ruumilise helipildi kui siinsetes kinodes praegu kasutusel olevad 5.1 surround-süsteemid. Teistes Viimsi Kino saalides on 7.1 helisüsteem.

Lisaks toob Viimsi esmakordselt Eestisse Sony 3D-tehnoloogia, mida saab nautida kergete ja mugavate 3D-prillidega. Pisematele lastele on mõeldud väikesed prillid. “Kõikidele 3D-seanssidele tuleb esmakordsel kinokülastusel soetada 80 sendi eest isiklikud 3D-prillid, mida saab järgmisel korral uuesti kasutada,“ lisab Rein Palosaar.

Üks saal varustatakse ka 5D-elamuskino tehnoloogiaga, mis lisab ekraanil olevale 3D-pildile veel mitmeid eriefekte: eri suundades liikuvad istmed, vibratsioon, veepritsmed jne.

Filmisõpru hakkab ühendama V-Klubi, mis pakub liikmetele soodustusi, lisateenuseid ja üllatusi.

Ekraaniesise lavaga saalides saab korraldada konverentse, kontserte või teatrietendusi. Esimestena on mängukavas R.A.A.A.M. tükid "Fenomen" Mait Malmsteni ja "Soolo“ Hendrik Toomperega.

Kinokülastajate päralt on ka kõik Viimsi SPA lisavõimalused ja vabaajategevused. Kinojuht toob esile 350kohalise tasuta parkla, mis muudab kinoskäimise autoga külastajate jaoks tunduvalt soodsamaks kui Tallinna kesklinnas.

Noorematel kinohuvilistel on võimalik enne ja pärast seanssi või vanemate kinokülastuse ajal veeta aega 1000m² suuruses lastekeskuses.

Seniste toidukohtade kõrval on nüüd avatud ka Pauligi kohvinurk ning elavat muusikat ja spordiülekandeid pakkuv inglise pubi Black Rose.

Uue Viimsi Kino piletid on samas hinnaklassis Tallinna kinodega. Hinnakirja, kinokava ja V-Klubi tingimustega saab tutvuda Viimsi Kino kodulehel www.viimsikino.ee

 

Viimsi Kino asub Viimsi SPA juures aadressil Randvere tee 11.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700