Autor: Tiive Murdoja • 26. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna stardib kontorirottide heategevusjooks Rat Race

Täna, 27. mail toimub Tallinna Vanalinnapäevade raames kontoritöötaja meelelahutuslik heategevusjooks Rat Race Tallinn 2014. Vaata päevakava siit.

Lisaks suurperede laste toetamisele on tänavuse Rat Race´i eesmärgiks aidata kaasa töötajate sportimise erisoodustusmaksu kaotamisele ning tuua seeläbi rohkem inimesi tervisesporti harrastama.

 „Praegu on töötajate sportimiseks tehtud kulutused ettevõtte jaoks maksustatud kõrge maksumääraga, nii tulu- kui ka sotsiaalmaksuga, ent töötajate spordiharrastusi ei peaks täiendava maksuga koormama, sest tervis on vara, mille hoidmist tuleks igati soodustada,“ sõnas tänavuse Rat Race Tallinn  projektijuht Merlin Mägi.

„Rat Race on hea võimalus tulla kontoriseinte vahelt välja ja sportliku osavõtuga meie algatusele poolehoidu avaldada. Tänavuse ürituse patroonina annab stardipaugu Erki Nool, kes on olnud pikka aega Eesti kergejõustiku esinumber ja oma sportliku eeskujuga nakatanud paljusid eestimaalasi,“ ütles Mägi.

 

Auhinnatakse kiiremaid võistkondi ning kiireimat mees- ja naisvõistlejat, lisaks antakse välja mitmeid eriauhindu. Žüriisse kuuluvad kulturist ja tippsportlane Ott Kiivikas, tele- ja raadioajakirjanik Katrin Viirpalu, koreograaf Märt Agu ja Eesti Ettevõtlike Noorte Tallinna koja (JCI Tallinn) president Margit Alep.

 

Lisaks sportlikule osale pakub üritus ka mitmekülgset meelelahutusprogrammi. Peaesinejana astub üles ansambel Terminaator, päeva juhivad Vennad Vähid, muusikalise poole pealt hoiab meeleolu DJ Robert Peterson ja üles astub ka tantsukool Casa de Baile.

Rat Race 2014 ajakava:

14.00 registreerimine, stardimaterjalide väljastamine

14:45 avamine, žürii tutvustus

15:00 võistkondade kohaloleku kontroll

15:50 soojendusvõimlemine

16:00 jooksu start

16:00 esineb ansambel Terminaator

16:35-17.00 autasustamine ja ürituse lõpetamine

Loe lisainfot: www.ratrace.ee

Ettevõtlike noorte organisatsiooni JCI Estonia korraldatav heategevuslik kontorirottide jooks Rat Race 2014 toimub lisaks Tallinnale veel ka 30. mail Tartus, Haapsalus ja Jõhvis.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700