Fotod: fantaasiarikkad kostüümid Rate Race´ilt

Eile, 27. mail toimus Tallinna Vanalinnapäevade raames kontoritöötaja meelelahutuslik heategevusjooks Rat Race Tallinn 2014. Jooksjad üllatasid väga fantaasiarikaste kostüümidega.

Vaatamata külmale ja vihmasele ilmale, hakkasid Raekoja platsile kogunema kostümeeritud kontoritöötajad juba alates kella kahest. Enne jooksu kutsuti meeskonnad ükshaaval zürii ette, kes hindasid osalejate kostüüme.

Soojendus tehtud, kõlas pärast kahetunnist kogunemist stardipauk. Keerukamates kostüümides polnud võidujooksu teha kuigi lihtne, aga rõõm oli näha, et oldi üksteise suhtes viisakad ja abivalmid. Finishisse saabuti nii ühe kaupa kui koos meeskonnaga.

Galerii

Osale arutelus

 • Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara