Viking Line alustab suviste lisaväljumistega

12. juunist tiheneb Viking Line’i Tallinn-Helsingi sõidugraafik kell 14.25 toimuva väljumisega. Suviste lisareisidega alustavad Tallinna-Helsingi liinil reisiparvlaevad Viking Mariella ja Viking Gabriella. Kumbki laev mahutab enam kui 2000 reisijat. 

Lisaväljumistega muutub ka Tallinna Helsingi liini sõidugraafik. Viking XPRS hakkab alates 12. juunist Tallinnast väljuma hommikuti kell 7.00, jõudes Helsingisse kell 9.15. Varajane väljumine Tallinnast peaks eriti sobima neile, kellel on varajasi asjatoimetusi naaberpealinnas. Tagasiteed Tallinna alustab laev kell 10.

Viking XPRS alustab Tallinnast oma teist reisi kell 18, saabudes Helsingisse kell 20.30.  Suuna tagasi Tallinnasse võtab laev hilisõhtul kell 21.30, jõudes sadamasse täpselt südaööl. Neile, kellel ees veel pikk kodutee või kellel puudub Tallinnas öömaja, pakub Viking Line võimalust veeta öö laevas ning alustada päeva Tallinnas puhanuna. Laevas ööbimise võimalust pakutakse ka hommikuse laevaga Tallinnast Helsingisse suunduvaile reisijaile. Ööbimiskajut tuleb broneerida koos laevapiletitega. 


Suvine sõidugraafik kehtib kuni 31. augustini. Alates 1. septembrist jätkab Viking XPRS oma tavapärase graafikuga Tallinn Helsingi liinil.

Sõidugraafik 12.06.–31.08.2014

Iga päev

Tallinn                        Helsingi          Laev
07.00*             ?        09.15               Viking XPRS
14.25               ?        17.05               Mariella/Gabriella
18.00               ?        20.30               Viking XPRS

Helsingi                      Tallinn            Laev
10.00               ?        12.25               Viking XPRS
11.00               ?        13.40               Mariella/Gabriella
21.30**           ?        00.00               Viking XPRS

* Võimalus ööbida laevas kell 00.10-09.15.

Laev seisab öösel Tallinna sadamas ja seejärel väljub kell 07.00.
** Võimalus jääda laeva ööbima kell 21.30-06.00.

Osale arutelus

 • Tiive Murdoja, sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara