30. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Restoranitest: Fellin võidab sööja südame miljöö ja toiduga

Viljandisse on tekkinud kohvik Fellin, mis tundub sealsamas kohas olemas olnud vähemalt sada aastat, nii hästi sobib ta maja ja väljaku ning terve Viljandi linnaga, kirjutab Äripäeva lisaleht Puhkepäev.

Asukoht on suurepärane: otse väljaku ääres, tiheda liiklusega tänavate ristumiskohas, kuid nendega parajat distantsi hoidev, parkla otse sealsamas, kuid mitte nii, et autod vaate ummistaksid.

Kiire kuulsus

Mõni söögikoht võib tegutseda kümme ja rohkemgi aastat, ilma et temast kaugemal midagi kuuldaks. Fellinist aga hakkasid jutud levima juba eelmisel aastal, kui kohvikul veel aasta jagugi vanust polnud.

Täismahus artiklit saab edasi lugeda Äripäeva registreerunud lugeja.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700