2. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste Citys avas uksed Eesti suurim restoran Dvigatel

1.septembril avas Ülemiste Citys uksed Eesti suurim, ligi 1743m² söögikoht Restoran Dvigatel. Uus söögikoht on keskendunud peamiselt lõunatoidu pakkumistele ja suudab teenindada kuni 3000 inimest päevas.

„Restoran Dvigateli näol on tegemist Eestis täiesti ainulaadse restorani kontseptsiooniga, mis on keskendunud peamiselt tööajalisele toitlustusele ja püüab seda pakkuda väga kõrgel tasemel,“ selgitas Tecnopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov. „Usun, et viime sellega tööajalise toitlustuse Eestis uuele tasemele.“

Gert Jostovi sõnul on inimeste teadlikkus ja nõudmised töö ajal tarbitavale toidule aastatega järjest kasvanud. „Lõunatoidu tase võiks sageli olla kõrgem ja valik laiem. Kuna lõuna jääb paljudele inimestele ikkagi peamiseks suuremaks söögikorraks päevas, ei tohiks selle kvaliteedis järeleandmisi teha,“ sõnas Jostov. „Seetõttu ei ole juhus, et uue söögikoha nimi sisaldab sõna „restoran“ – me tahame sellega näidata, et ka lõunatoitu on võimalik saada mõistliku hinna ja ajakuluga, kuid seejuures restorani kvaliteediga.“

Uue kontseptsiooni kohaselt on restorani ruum jagatud äratuntavalt kolme erineva köögiga toitlustusala vahel. Prantsuse kohvik pakub pagaritooteid ja sooje võileibu hommikust kuni tööpäeva lõpuni. Bistroo köök pakub lõunaks traditsioonilisi suppe ja praade. Vahemere köögis valmivad grillitud lihatooted, mereannid, pastad, pitsad jpm värskelt otse kliendi silme all.

Ühtlasi saab restoranist ette tellida cateringi teenuseid ning on olemas kardinaga eraldatav ala peenemateks ärilõunateks.

Kuna tegemist on peamiselt lõunasöögi kohaga, siis on restoranis suurt tähelepanu pööratud kiirele teenindusele – toitude ladusaks kättesaamiseks on erinevate toidugruppide väljastusletid paigutatud ühtlaselt kogu restorani alale ja inimesi hakkab teenindama kokku seitse kassat.

Restorani ruumides on varem asunud toitlustuskohad Mercado ja CityPlatz.

Vaata fotogaleriid restoranist.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700