1. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Kingi sõidukogemus unikaalse heeliumpalliga!

Alates sellest suvest pealinna kohal hõljuv hiiglaslik Balloon Tallinn on maailma kõige põhjapoolsema asukohaga aastaringselt tegutsev heeliumpall.

Seega ei pea Eesti ettevõtjad meeldejääva sündmuse korraldamist kolleegidele või unikaalset kingitust klientidele kaugelt otsima.

„Ettevõtted otsivad erilisi võimalusi, kuidas oma töötajaid ja koostööpartnereid meeles pidada. Meie pakumegi välja laheda idee – Balloon Tallinn kinkekaardi. See on unikaalne võimalus osaleda eksklusiivsel atraktsioonil, mida on võimalik kogu maailma teha vaid umbes paarikümnes kohas,“ rääkis Lennulaev OÜ juhatuse liige Sigre Luts.

Kinkekaarte on mitmes hinnaklassis: pääse lapsele maksab 15 eurot, täiskasvanule 25 eurot ning neljaliikmelisele perele 60 eurot. Kinkekaardi soetamiseks tuleb helistada, kirjutada või tulla kohale Balloon Tallinn kontorisse. Kaart kehtib terve järgmise hooaja ning kinkekaartide mahule piiranguid pole.

„Väga mugav võimalus on lisada kinkekaart jõulukaardiga koos ümbrikusse, üllatades kaardisaajaid vahva kingitusega. Lennukogemus heeliumpalliga vabas õhus on väga emotsionaalne kogemus, boonuseks suurepärane vaade Tallinnale. Vaade linnale on erinev iga ilmaga – omamoodi on see päikesega, teistmoodi pilves ja tuulise ilmaga või õhtusel ajal, mil linn on tulede säras,“ rääkis Luts. „Miks mitte kasutada võimalust ja näidata ka väliskülalistele, milline atraktsioon meil Eestis olemas on! Meile kõige lähem heeliumpall on üles pandud Poolas Krakowis, nii et pallisõit Tallinnas on tore võimalus nii soomlastele, rootslastele ja lätlastele kui ka kaugematele külalistele.“

Lisaks 120 meetri kõrgusele õhulennule, imelisele vaatele Tallinna ja Soome lahe peale, on võimalik rentida Balloon Tallinn maapeal asuvat kohvikuruumi ürituste tarbeks. Klaasseintega ruum privaatses asukohas Tallinna Sadamas mahutab kuni 60 inimest ning seal on võimalik korraldada vastuvõtte, pidusid, kontserte kui ka kliendipäevi, lisades harjumuspärasele stsenaariumile võimaluse külastada kõrgeimat avatud vaateplatvormi kesklinnas. Heeliumpalli lennu võib planeerida ka üheks õhtu osaks, millega kliente või töökaaslasi üllatada enne kui suundutakse mõnda vanalinna restorani toitu nautima.

Tallinna südalinnas asuva Balloon Tallinna parklas on parkimine kõigile klientidele tasuta. Pidu mere ääres linnakärast eemal on ekstreemne, unikaalne ning meeldejääv. 

Mis on heeliumpall?

Balloon Tallinn on hiiglaslik maa külge ankurdatud heeliumpall, mille küljes olev gondel mahutab vastavalt ilmale ja tuule tugevusele kuni 30 reisijat. Balloon Tallinn tõstab inimesed sujuvalt õhku ja toob turvaliselt maa peale tagasi, erinedes filmidest tuttavast kuumaõhupallist mitme asja poolest. Kui kuumaõhupall lendab punktist A punkti B sõltuvalt tuule suunast ja kiirusest, siis heeliumpall ei hõlju niisama ringi, vaid omab kodusadamat. Pall on täidetud ohutu ja mittepõleva gaasiga, mis on liiga kallis, et palli maapeale toomiseks seda pidevalt välja lasta ja uuesti täita. Seetõttu tuuakse heeliumpall maale tagasi trossi ja vintsisüsteemiga.

Kuuma õhupalliga tohib maksimaalne tuulekiirus startides olla 2,5-3 m/s, heeliumpalli puhul aga 9-12 m/s, mis annab meie kliimas suuremad võimalused palliga lendamiseks. Heeliumpalli lendu juhitakse maa pealt ning alati on gondlis kaasas ka üks piloot. Sõit on rahulik, turvaline ja hõljuv ning välistatud on turbulentsi sattumine. Kuna seadus käsitleb heeliumpalli õhusõidukina, on Balloon Tallinn kantud õhusõidukite registrisse ning vastab kõigile õhusõidukitele esitatud rangetele nõuetele.

Balloon Tallinn heeliumpall on toodetud maailma juhtivas õhust kergemate lennuseadmete leiutaja, arendaja ja tootja Lindstrand Technologies Ltd tehases Inglismaal. Palli materjaliks on spetsiaalne kangas, mis on mõlemalt poolt kaetud polüuretaan-kattega, toimides heeliumikao barjäärina seespidiselt ning ultraviolettkiirguse kaitsena väljastpoolt. Palli eluiga on keskmiselt 4-5 aastat sõltuvalt UV-kiirguse intensiivsusest, saaste- ja niiskustasemest. Kaheksanurkne vaategondel on kinnitatud heeliumpalli ümbritseva spetsiaalse võrgu külge. Vaateplatvormi vaateulatus on avatud, turvalisuse tagamiseks kasutatakse turvavõrku.

Talveperioodil on Balloon Tallinn avatud nädalavahetustel kella 10-20, kui ilm lubab lennata. Ühe lennu pikkus on 10-15 minutit.

Lenda rõõmuga!

Balloon Tallinn

tel: +372 526 6979

e-post: [email protected]

www.balloontallinn.ee

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Autor: Kadrin Karner, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700