13. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Millega arvestada animeeritud pühadekaarti tellides?

Foto: Neway AD
Järjest suuremat populaarsust kogub paberkaartide asemel animeeritud pühadekaartide saatmine. Uurisime Neway disainistuudiost, et millise ajalise ja rahalise kuluga aga tasub arvestada, kui on soov saata pühadesoovid animeeritud kaardiga.

Kelle poolt tuleb kaardi ideelahendus?

Kaardi ideelahendus töötame välja koostöös kliendiga või teostame kliendi idee. Jõulud on traditsiooniliselt aeg, mil saame olla personaalsemad ja sellest lähtuvalt on sooja emotsiooni edastamine äärmiselt oluline - parim tulemus tekib vaieldamatult heast sünergiast disainistuudio ja kliendi vahel.

Kuidas idee väljamõtlemine kliendiga koostöös täpselt välja näeb?

Iga disainiprojekt algab mõistmisega mida, miks, kuidas ja kellele tehakse. Idee väljatöötamine toimub vestluse käigus. Kaart annab võimaluse etendada mõnd kliendi jaoks olulist sündmust, pakkuda palju emotsiooni, panna vaataja kaasa mõtlema, kaasa tegutsema, naeratama jne. Erinevatest märksõnadest ja eesmärgist saavad mõtted ning koorub välja see üks idee, millega liigutakse edasi. Oluline osa idee väljatöötamisel on ka kaardi eelarvel.

Millise rahalise summaga tuleb arvestada animeeritud kaarti tellides?

Animeeritud kaartide hinnad algavad 450 eurost. Hinnad sisaldavad animeeritud kaarti, e-maili kujundust ja HTML maandumislehte. Hind sõltub paljudest detailidest. Kas kaardil toimuv tegevus on muusikaga integreeritud? Kas kogu kaart on joonistatud või on kasutatud pildimaterjali? Kui palju on erinevaid tegelaskujusid? Mitu kaadrit on kokku? jne. Iga animeeritud kaart on personaalne, oma ülesehituse ja looga ning lõplik töö hind sõltub tööle kuluvast ajast.

Kui kaua läheb aega ideest teostuseni?

Tööaeg sõltub kaardi keerukusest ehk kaadrite arvust ja detailsusest. Tavapäraselt valmib kaart 3-5 päevaga.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700