4. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Restoranitest: taimetoiduparadiis Bliss

Taimetoidurestorane pole Eestis just palju. Tallinnas asuv Bliss on neist üks suurimaid, pakkudes sööjatele sadat erinevat rooga, kirjutab Puhkepäeva toidukriitik Heidi Vihma.

Blissi leiaks kätte ka ilma interneti abita, nii suurt ja silmatorkavat silti kui Blissi oma pole ammu ühelgi söögikohal näinud. Boonuseks on ka avar tasuta parkla ja mõõdukad hinnad – no miks siis mitte porgandeid süüa. Eriti veel, kui need on nii mõnusas kastmes: kookospiimas hautatud porgandid näevad välja nagu vanaaegse vanaema porgandihautis, maitse on aga pigem Aasia kui vanaema köögist.

Valikus enam kui sada rooga

Oma rohkem kui saja erineva roaga on Bliss mitte niiväga restoran kui toitlustuskombinaat. Pean tunnistama, et minu jaoks oli just nende sadat rooga pakkuv reklaam põhjuseks, miks ma tükk aega seda kohta umbusklikult vältisin: liiga pikk menüü ei tekita usaldust. Kas tõesti suudavad kokad kõik need road maitsvaks ja omanäoliseks kujundada?

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi SIIT.

 

Loe kõiki restoraniteste SIIT.

Autor: Heidi Vihma, Tiive Murdoja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700