Heidi Vihma • 16. veebruar 2015
Jaga lugu:

Restoranitest: Cru peakokk särab maailmaparimate hulgas

Restoran Cru  Foto: Julia-Maria Linna

Kuigi restoran Cru on juba aastaid püsinud Tallinna tipprestoranide hulgas, on nüüd eriline põhjus seda taas külastada – nende peakokk saavutas kokkade olümpiaks peetavatel Bocuse d’Ori kulinaariavõistlustel väärika koha kolmandas viisikus, kirjutab Puhkepäeva toidukriitik Heidi Vihma.

Täpsemalt – Dmitri Haljukov tuli nendel võistlustel neljateistkümnendaks, mis on väga väärtuslik tulemus, arvestades seda, et Eesti on neil 1987.aastal alguse saanud võistlustel alles uustulnuk ning et konkurentideks on maailma absoluutsed tipud.

Muljetavaldavad detailid

Restoran ise on oma saavutuste presenteerimisel rohkem kui tagasihoidlik. Menüüs oli küll kirjas, et Cru peakokk esindab Bocuse d'Oril Eestit, ent kuna võistlustest oli möödas juba kümmekond päeva, polnud sõnagi juttu tema tulemustest ega ka ühtegi erirooga – võimalus suurepäraseks turunduseks justkui maha visatud.

Oma fänniklubi aga on Haljukovil olemas, sest naaberlaua seltskond teadis koka saavutustest ning tundis huvi ka tema kohaloleku kohta. Jah, staar oli olemas ja käis isiklikult suuremates laudkondades toitu esitlemas.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.

 

Loe kõiki restoraniteste siit.

Foto: Julia-Maria Linna
Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee