Autor: Heidi Vihma • 4. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Restoranitest: Väike ja värviline Lime lounge Pärnus

Lime lounge on pisike, kuid hubane Pärnu restoran, kus saab hästi süüa ja juua.
Foto: Eiko Kink
Lime lounge’is on algusest peale olnud mõnus miljöö ja suurepärane teenindus. Aga seal saab ka hästi süüa ja juua, ega muidu poleks see pisike joogi-söögituba Eesti 50 parima restorani hulka valitud, kirjutab Puhkepäeva toidukriitik Heidi Vihma.

Juba neli-viis aastat tagasi, kui selle koha avastasin, imetlesin sealset hubast atmosfääri ja stiilset enesekindlust, mida see väikelinna pisike söögi-joogituba oma rõõmsate värvidega paistis kiirgavat.  Aga peale hea sisekujundaja peab Lime´il veel ka hea manager olema: kui teised väikesed söögi-joogikohad on üksteise järgi uksed kinni pannud, sest väikesel pinnal polevat majanduslikult üldse võimalikki toime tulla, siis Lime läheb järjest mõnusamaks ja maitsvamaks.

“Lime lounge on Eesti parim söögikoht,” kinnitas härrasmees naaberlauast, kellega põgusalt vestlema juhtusime. Nägime teda sealsamas istumas ka järgmisel ja ülejärgmisel õhtul, laua taas böff või veisefilee ja pudel Valpolicella Ripassot ning laua ümber sõbrad. Põlise suvepärnaka, nagu ta ennast tutvustas, hinnangut võib usaldada, eriti kui ka isiklik kogemus on positiivne.

Mitmed toiduvalikud

Ärge laske nimest eksitada – Lime võib küll lounge olla, aga peale sohvadel mõnulemise ja joogilimpsimise saab seal ka väga hästi süüa. Menüü on mõõdukas, eelroogi ja suupisteid on rohkem kui pearoogasid, lisaks kaks suppi – vist küll algusest peale menüüs olnud taipärane kookospiimasupp ja suvega kokku kuuluv külm peedisupp, mida täiendab suitsuangerjas.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.

Loe kõiki restoraniteste siit.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700