26. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOGALERII: Bürootöö konverents 2015

Bürootöö konverents 2015 "MÄRKA VÕIMALUSI!", 23.oktoober Radisson Blu Hotel Olümpias.
Foto: Eiko Kink
Reedel, 23.oktoobril toimus Olümpia hotellis teemaveebi sekretar.ee meeleolukas ja praktiline sündmus - Bürootöö konverents 2015 "Märka võimalusi!". Kohal oli ligi 100 külalist.

Väärt kogemusi, huvitavaid ideid ja inspiratsiooni jagasid konverentsil: ligi 14 aastat Eesti tippjuhte assisteerinud Anne-Katrin Kallaste, kes täna pakub mobiilse assistendi renditeenust; pere- ja töötajasõbraliku ettevõttena hinnatud Dimedium nõukogu esimees ja 2013.aastal parimaks naisettevõtjaks valitud Kadri Kullman; tehnoloogiaajakirjanik ja raadiosaate Digitund saatejuht Henrik Roonemaa; Food Studio peakokk Indrek Kivisalu; Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudi direktor Kristjan Port; Artist Siseraadiod helikeskkondade kujundaja Dali Kask; Webware dokumendihaldussüsteemi juurutustiimi juht Kersti Treulich; Flowtime asutaja ja sisemise töömotivatsiooni sütitaja Klaas-Jan Reincke; koolitusfirma Meta-Profit treener-konsultant Margus Salumets. Konverentsipäeva ja meeleolusid juhtis OPTI Partnerid koolitaja Indrek Rahi.

 Sekretar.ee poolt tänud kõigile toetajatele, kes vaheajad meeleolukaks muutsid ning päeva lõpus osalejaid lahkelt kingitustega kostitasid. Tänud kõigile esinejatele inspiratsiooni eest ja tänud kõikidele teistele headele abilistele konverentsi õnnestumise eest.

Järgmine sekretär.ee suursündmus sekretäridele ja juhiabidele toimub 26.aprillil 2016, siis olete oodatud Sekretäride päeva konverentsile.

Kui tahad olla kursis sekretar.ee poolt korraldatavate sündmustega, siis telli sekretar.ee uudiskiri siit.

Allolevalt mahukas fotogalerii meeleolukast bürootöö konverentsist.

Fotod: Eiko Kink

23.oktoobril toimus Olümpia hotellis teemaveebi sekretar.ee meeleolukas ja praktiline sündmus - Bürootöö konverents 2015 "MÄRKA VÕIMALUSI!".
Foto: Eiko Kink
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700