Autor: Sekretär.ee • 16. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valik koolitusi kevadhooajaks

Järgnevalt leiad valiku kevadhooajal erinevates valdkondades algavatest koolitustest.

Dokumentide arhiivihalduse korraldamine

Aeg ja koht: 15.03 ja 17.05 Tallinnas

Koolituse sisu: dokumendi- ja arhiivihaldust reguleerivad õigusaktid; standardid ja soovituslikud juhised; dokumentide liigitusskeemi koostamine ja muutmine, dokumentide loetelu koostamine;; dokumentide efektiivse haldamise võimalused ja vahendid; arhivaalide säilitamine ja üleandmiseks ettevalmistamine.

Lisainfo: www.personalikeskus.ee

Kuidas õppida keeli kiirelt ja tõhusalt?

Aeg ja koht: 24.03 Tallinnas ja 17.05 Tartus

Koolituse sisu: annab kätte kõik vajalikud tööriistad, et igaüks saaks iseseisvalt keelte õppimisele läheneda. See annab inimesele suure vabaduse, kuna ta saab õppida endale sobiva kiirusega, intensiivsusega ja endale sobival moel, integreerides keeleõppe oma igapäevaellu.

Lisainfo: pood.aripaev.ee

Motivatsioon - mis meid tegelikult tegutsema paneb

Aeg ja koht: 29.03 Tallinnas

Koolituse sisu: annab juurde teadmisi, kuidas end paremini juhtida ja motiveerida, et olla edukam tööl ja ka isiklikus elus.

Lisainfo: www.hansakonverentsid.ee

Emotsioonide reguleerimine - ehk emotsionaalne andekus igapäevaelus ja töös

Aeg ja koht: 31.03 Tallinnas

Koolituse sisu: koolitus on suunatud inimestele, kes on huvitatud iseenda paremast tundmisest ja paremast toimetulekust igapäevaelus ette tulevate olukordadega.

Lisainfo: www.rahvakool.ee

Kiirlugemise 5-päevane kursus

Aeg ja koht: 31.03-28.04 Tallinnas

Koolituse sisu: sobib kõigile, kelle tööalaseks ja/või isiklikuks arenguks on vajalik kirjaliku informatsiooni hankimine, haldamine, meeldejätmine, töötlemine ja teistele edastamine.

Lisainfo: www.kiirlugemine.ee

Esmaabi koolitus

Aeg ja koht: 5.-6.04 Tallinnas

Koolituse eesmärk: põhiteadmiste ja praktiliste oskuste andmine kannatanu elu päästmiseks õnnetusjuhtumi ja eluohtlike haigusseisundite korral meditsiinilise abi saabumiseni.

Lisainfo: www.rakoolitus.ee

Jooga harjutused kaela, turja ja selja pingete vabastamiseks

Aeg ja koht: 5.-26.04 Tartus

Koolituse sisu: istuva elustiili ja sundasendite tõttu on turja piirkond üle koormatud ja vajab seetõttu regulaarset harjutuste tegemist pingetest vabanemiseks. Kuna selgroo närvid on seotud siseorganitega, siis selja tervis mõjutab kogu organismi seisundit. Kursusel tehakse harjutuste komplekse ning näidatakse ka, milliseid lühikesi kombinatsioone neist on soovitav teha.

Lisainfo: www.rahvaylikool.ee

Koosolekute korraldamine ja protokollimine

Aeg ja koht: 6.04 Tartust ja 13.04 Tallinnas

Koolituse sisu: kuidas koosolekut ette valmistada, kuidas protokollida, kuidas tulemusi hinnata ja tagasisidestada.

Lisainfo: www.reiting.ee

Elu eesmärgi õpituba

Aeg ja koht: 6.04 Tallinnas

Õpitoa sisu: õpituppa on oodatud kõik, kes soovivad vaadata pisut sügavamale enda sisse, kui seda tavalises argipäeva saginas jõuab. Õpituba sobib neile, kes on elu risteel aga ei tea, millist suunda võtta.

Lisainfo: www.katrinalujev.ee

Ajajuhtimine

Aeg ja koht: 14.04 Tallinnas

Koolituse sisu: püstitada reaalseid ja konkreetseid sihte ja eesmärke ning neid saavutada; kuidas olulised asjad kiiresti ja tulemuslikult ellu viia; võtta kontroll oma kalendri üle enda kätte; kuidas vähendada tegemata asjadest tingitud stressi miinimumini; kuidas kasutada arukaks ajajuhtimiseks harjumuspäraseid töövahendeid tõhusalt.

Lisainfo: www.selgepilt.ee

Efektiivne ajajuhtimine ja e-kirjade organiseerimine (MS Outlook baaskoolitus)

Aeg ja koht: 22.04 Tallinnas

Koolituse sisu: ajajuhtimise teoreetilised teadmised;  MS Outlooki tehnilised oskused;  enda e-töökorralduse praktiline korraldamine.

Lisainfo: www.akoolitus.ee

Sekretäride päeva konverents "Õnn on Sinu enda kätes!"

Aeg ja koht: 26.aprill Tallinnas

Konverentsipäeva meeleolusid juhib MARKO REIKOP, hommikukontsert JAAN TÄTTElt. Lisaks jagavad päeva jooksul inspiratsiooni ja kogemusi 6 erinäolist esinejat.

Lisainfo: www.sekretar.ee

Õpituba: Mina olen mina ja see meeldib mulle!

Aeg ja koht: 27.04 Tallinnas

Õpitoas räägitakse:  mis on enesehinnang ja millest see sõltub; kus on enesehinnangu juured; mis on ego ja kas me peame tõepoolest ta maha materdama; kuidas ennast igapäevaselt väärtustada.

Lisainfo: www.joogateraapia.ee

Personalitöö väljaõppe intensiivkursus

Aeg ja koht: 4.-5.05 Tartus

Koolituse eesmärk: anda ülevaade personalijuhtimise põhifunktsioonidest ja tuua näiteid praktilistest lahendustest personalitöös (osalejad saavad ka personalitöö dokumentide näidised).

Lisinfo: www.personaliekspert.ee

Kuidas olla atraktiivne tööandja?

Aeg ja koht: 18.05 Tallinnas

Koolituse sisu: kuidas eristuda tööandjana; kuidas talente ligi meelitada; kuidas luua sihtgrupile sobiv väärtuspakkumine.

Lisainfo: www.pare.ee

Ingliskeelne kommunikatsioon personalitöös ja värbamisprotsessis

Aeg ja koht: 26.05 Tallinnas

Koolituse sisu: eesmärk on arendada ingliskeelsete kirjade ja meilide vormistamise ning kirjutamise oskusi rõhuasetusega värbamisprotsessi ja personalitööga seotud kirjadele.

Lisainfo: www.excellence.ee

Veebiseminar: Isikuandmete töötlemine avaliku teabe seaduse alusel

Aeg ja koht: 26.05 veebiseminari keskkonnas

Koolituse sisu: isikuandmete töötlemise põhimõtted; isikuandmete avalikustamine; asutuse personali- ja palgateabe avalikkus ja piirangud jne.

Lisainfo: www.addenda.ee

Kirjalik kommunikatsioon: ladus eneseväljendus ja korrektne eesti keel

Aeg ja koht: 6.06 Tallinnas

Koolituse sisu: värskendada õigekirja-alaseid teadmisi, õpetada valima lühemaid, selgemaid ja kantseliidivabu sõnastusmalle, märgata sagedasemaid tänapäeva keeleprobleeme ja lihvida kirjalikku eneseväljendusoskust.

Lisainfo: www.tlu.ee

Kui Sa tead veel mõnda koolitust, millest ka teistel kasu võib olla, siis kirjuta selle kohta viide alla kommentaaridesse.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700