24. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veebruar on Tartus restoranikuu

1.–28. veebruarini toimub Tartus restoranikuu "Maitsev Tartu“, mille raames 14 restorani tutvustavad kohalikku toidukultuuri.

Veebruarikuus pakutakse neis restoranides lisaks tavamenüüle uudseid toiduelamusi ja soodushinnaga kolmekäigulist erimenüüd, kus komplekti hinnaks on 19 eurot.

Maitsev Tartu 2017 kampaanias osalevad: Atlantis, Cafe Truffe, Chez Andre, Dorpat, Eduard Vilde lokaal, Entri, JOP, Meat Market, Pierre, Polpo, Umb Roht, Villa Margaretha, Werner, YliCool.

Külastajail on võimalus hinnata restoranide pingutusi ja selgitada välja parim erimenüü. Oma hinnangu saab anda kodulehel www.maitsevtartu.ee vastava restorani juures oleval hindamisskaalal või restoranis hindamissedelil.

Menüüde ja restoranidega saab tutvuda siit.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700