6. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Majanduskool pakub sekretäridele infohalduse spetsialisti jätkuõpet

Tallinna Majanduskooli sekretäritöö ja infohalduse spetsialisti erialade juhtivõpetaja Janne Kerdo
Foto: Silver Raidla
Tallinna Majanduskoolis on alanud vastuvõtuperiood. Lisaks tulevastele sekretäridele võetakse vastu ka õppijaid infohalduse jätkuõppe õppekavale.

Infohalduse spetsialisti erialale on oodatud õppima need, kellele sekretäritöö juba tuttav on – kas on sooritatud sekretäri kutseeksam või jagub aastat töökogemust sekretärina. Eriala on loodud, et pakkuda sekretäridele enesetäiendamisvõimalust ning suurendada sel moel nende konkurentsieelist tööturul.

„Kuna sekretäri ametikohale seatakse aina suuremaid ootusi ja tööülesannete nimistu aina pikeneb, on oluline pakkuda õpihimulistele sobivat täiendkoolitust,” lausus kooli kommunikatsioonispetsialist Riinu Raasuke. „Aina enam on sekretäril tarvis oskusi ja teadmisi väga erinevatest valdkondadest, alates IT-st ning lõpetades tööprotsesside disainimisega,” lisas Raasuke.

Hea sekretär on juhi parem käsi ning vahendab organisatsiooni ja juhtkonda. Infohalduse spetsialisti erialal saavad selgeks organisatsiooni toimimis- ja juhtimisprotsessid, info liikumise korraldamine, IT-lahendused ja vajalik õiguslik korraldus.

Õppeaeg on ühe aasta pikkune, see on tasuta ja toimub sessioonõppes, mis võimaldab kooli kõrvalt ka tööl käia. Avalduste esitamine kestab kuni 21. juulini ja avaldusi saab esitada nii e-posti teel, aadressil [email protected], kui ka majanduskoolis kohapeal. Sisseastumiseks on tarvilik läbida sisseastumistest ja seejärel vestlus.

Uuri eriala kohta lisa SIIT ja vaata eriala tutvustavat videoklippi SIIN!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700