2 august 2018

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Hestia Hotel Laulasmaa Spa konverentsi- ja banketikeskusest leiab 9 väga erineva suuruse ning funktsionaalsusega ruumi – kõik õhuliselt taevasinased ja puhtast loodusest õhkavad. Samas kõigi kaasaegsete võimalustega, alustades 2018. aastal põhjalike uuenduste käigus integreeritud meeleoluvalgustuse võimalustelaekast kuni videokonverentsivalmiduseni. Kirss tordil on täiesti uue standardiga kontsertakustika, mis loob parimad võimalused kõrgekvaliteedilisele muusikalisele meelelahutusele.

Foto: Lauri Laan

Laulasmaa ilus loodus pakub idüllilisi võimalusi ühendada töine üritus aktiivsega. Miks mitte panna enda ja kaaslaste oskused proovile discgolfi, õuemalet või petanki mängides? Aiast looklevad läbi aga populaarsed Laulasmaa-Lohusalu matkarajad.

Foto: Lauri Laan

Hestia Hotel Laulasmaa Spa

Puhkekodu 4, Laulasmaa, Lääne-Harju vald

Tel: +372 687 0888

booking.laulasmaa@hestiahotels.ee

www.laulasmaa.ee

Kui aktiivsesse puhkusesse paus teha, tasub mõelda piknikule lõhnavas männimetsas või otse mererannas – restoranide Wicca & Verde peakokk Angelica Udeküll on selleks puhuks kokku pannud suure valiku ühesvõetavaid ahjusooje pagaritooteid.

Foto: Lauri Laan

Restoran Wicca on kindlasti Laulasmaa uhkuseks, olles mitmeid aastaid järjest valitud Eesti TOP 50 restorani hulka. 2017. aastal pärjati Wicca eksklusiivse White Guide Awardiga parimate magusroogade eest. Oleks ju julgustav lubada sellisel tunnustatud meeskonnal hoolitseda oma ürituse toiduelamuse eest?

Foto: Lauri Laan

Ja otse loomulikult käib töö ning vile koos. Mõnusa punkti päevale tagab ühine muljetamine ja lõõgastumine veekeskuse mullivannides ning saunamaailmas. Vahest valida ka hoolitsus unikaalsetest Hibiscus SPA viie maailma ilurituaalidest?

On kindel, et Laulasmaalt lahkutakse teisiti, kui tuldi.

Rahulolevalt naeratades...

Koos kogetu saab täiesti uue ja erilise tähenduse...

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Birgit Aljaste
Birgit AljasteSekretar.ee ärijuhtTel: 5373 8733
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700