Autor: Sekretär.ee • 18. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valitakse parimat kontorimeeskonda!

Officeday Estonia korraldab esimest korda Eestis kontoritöötajatele võistluse „Kontorite lahing”, mille käigus selgub Eesti parim kontoritiim.
Foto: Arne Trautmann, Scanpix/Panthermedia

Tegemist on Eestis esimest korda toimuva konkursiga, mille käigus valitakse parim tiim arvestades meeskonnatööd, loomingulisust ja tulemusele orienteeritust. „Ükski ettevõte ega organisatsioon ei toimi tugeva ja ühtehoidva meeskonnata ning me tahame üha rohkem esile tuua, kui oluline on meeskonna rahulolu ja töökeskkond,” sõnas konkurssi korraldava Officeday Estonia tegevjuht Maarit Kiinros. „Osalema on oodatud uuendusliku mõtlemisega meeskonnad, kes tahavad ennast proovile panna tavapärasest erinevate ülesannete täitmisega, kes on uhked enda ja oma ettevõtte üle ning tahavad seda kõigiga jagada,” selgitas Kiinros.

Võistlust korraldab Baltikumi suurim kontoritarvete müüja Officeday Estonia ja võistlus algab 25. veebruaril. Osalema on oodatud 3–5-liikmelised meeskonnad, kellele antakse järgneva kolme nädala esmaspäeva hommikul uus ülesanne. Ülesande lahendamiseks on aega neli päeva ja lahendatud ülesanne tuleb esitada lühivideo või pildi kujul. Võistluse žürii hindab igal nädalal esitatud töid, lisaks saavad kõik huvilised töid hinnata ka Officeday kontorite lahingu Facebooki-lehel. Võistlusele on juba registreerunud 20 meeskonda nii era- kui ka avalikust sektorist, näiteks Magnetic MRO, Euronics ja Eesti Töötukassa.

Konkursi žüriisse kuuluvad TalTechi lektor Tiiu Kamdron, Aeternum Koolituse ja Konsultatsioonide kliendisuhete juht Kersti Oja-Aava, Officeday Estonia tegevjuht Maarit Kiinros ja raadio StarFM hommikuprogrammi saatejuhid Pille Minev, Allan Roosileht ja Jürgen Pärnsalu.

Võitja selgub põnevas finaalmängus 29. märtsil 2019 Kultuurikatlas, kuhu kutsutakse viis enim punkte teeninud meeskonda. Peaauhinnaks on luksuslik meeskonnaürituse pakett 3000 euro väärtuses 20 osalejale Gastro Studios, mis sisaldab peakokk Jevgeni Generalovi gurmeekoolitust, õhtusööki, sobivaid jooke, personaalset õhtujuhti ja meeleolumuusikat ning lisaks on rohkelt eriahindu näadala võitjatele ja kõigile viiele finalistidele.

Võistlusele saab registreeruda kuni 24. veebruarini 2019 SIIN!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700