Autor: Kadri Naanu • 16. august 2021

Ainulaadsed laste jõulupeod asutustele Eesti Lastekirjanduse Keskuses

Eesti Lastekirjanduse Keskus on avastamata pärl Tallinna vanalinnas. Jõuluhooajal kutsume asutusi pidama meie juures toreda programmiga laste jõulupidusid. Lisaks on keskuses võimalik tähistada meeleolukaid sünnipäevi ning rentida siinseid hubaseid ja omanäolisi ruume.

Laste jõulupidu „Seitsme maa ja mere taga“ asutustele

Ainulaadse programmiga sisustatud laste jõulupeol „Seitsme maa ja mere taga“ loovad osalised koos Improteateri näitlejatega põnevaid, lustakaid ja kordumatuid lugusid, teevad varjuteatrit või meisterdavad müstilisi magnettegelasi. Lugudes toimetavad nõiad, draakonid ja teised mütoloogilised kangelased, võib-olla päkapikud ja jõuluvanagi. Üheskoos loodud lugu on isemoodi ja just peoliste näoga, sest igal osaleval lapsel on võimalus selle sündimises ise kaasa lüüa. Peolt ei puudu ka pühadeaja oodatuim külaline – jõuluvana!

Jõulupidusid saab broneerida e-posti teel [email protected] või helistades telefonil 617 7233. Peo toimumise aeg on 5.–18. detsember 2022.

Lisainfo leiate Eesti Lastekirjanduse Keskuse kodulehelt.

Autor: Annela Samuel

Sünnipäev

Sünnipäev on iga väikese tüdruku või poisi jaoks üks eriline ja tähtis päev. Lastekirjanduse keskuse põnevad ja meeldejäävad sünnipäevaprogrammid lastele vanuses 6–11 aastat pakuvad ainulaadset võimalust tähistada sünnipäeva raamatute ja lugude keskel.

Sünnipäevapidu toimub lastekirjanduse keskuse toredalt sopilise maja kõikidel korrustel ja selle jooksul tutvutakse armastatud illustraatori Edgar Valteri galerii ja raamatukoguga, nuputamist ja mõistatamist otsitakse varakambrist, meisterdatakse luugisaalis ning istutakse peolauda muinasjutupööningul. Sünnipäeva seltskonna suurus on kuni 16 last ja täiskasvanud saatjad.

Sünnipäevapeo teemad

• Haldjad ja printsessid

• Detektiivide pidu

• Muinasjutuline pidu

• Tondi- ja metsakollipidu

• Mereröövlite pidu

Sünnipäevapidude toimumisaeg on septembrist maini: laupäeval kell 14.00–16.30 ja reedel kell 17.00–19.30. Suvekuudel (juunist augustini) vastavalt võimalusele tööpäevadel kell 17.00–19.30.

Peo hind sisaldab temaatilise sünnipäevapeo programmi läbiviimist algusest lõpuni (2,5 tundi), pööningusaali ja köögi kasutust koos nõudega, ringkäiku keskuses, mängude ja käelise tegevuse juhendamist, meisterdamise vahendeid, ühe auto parkimise võimalust keskuse hoovis ja peokutseid.

Sünnipäevi saab broneerida e-posti teel [email protected] või helistades telefonil 617 7233. Lisainfo leiate Eesti Lastekirjanduse Keskuse kodulehelt.

Keskuse ruumid

Eesti Lastekirjanduse Keskus asub Tallinna vanalinnas Pikal tänaval. Neogooti stiilis villa imekauneid ruume on võimalik rentida nii seminarideks, konverentsideks, kontsertideks kui (laste)üritusteks. Ühendatud luugi- ja rõdusaal keskuse teisel korrusel mahutab kuni 80 istekohta. Saalide aknaluuke kaunistavad Jüri Mildebergi maalingud ja seintel saab imetleda illustratsiooninäitusi, mis aitavad luua ainulaadse ning hubase atmosfääri.

Keskuse muinasjutulise pööningusaali seinu katavad illustraator Piret Mildebergi maalingud. Oskar Lutsu lasteraamatust „Nukitsamees“ inspireeritud muinasjutupööning mahutab kuni 35 inimest. Siin on tore toimetada nii täiskasvanutel kui ka pere kõige noorematel.

Huvi korral võta ühendust [email protected] või 6177231.

Teist nii omanäolist peopaika Tallinnast ei leia!

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700