Autor: Sekretär.ee • 9. detsember 2021

Top Tööandja MyFitness: kraadime pidevalt töötajate meeleolu

Top Tööandja 2022 konkurss on täies hoos! CV-Online iga-aastane Top Tööandja hääletus selgitab välja need ettevõtted, kelle juures tööealisele elanikkonnale meeldiks enim töötada. Paljuski on hetkeolukorras töötajate jaoks tähtis vaimse ja füüsilise tervise hoidmine ning turvalisuse tagamine töökohal.
MyFitness end piirangutest heidutada lasknud ei ole ning pigem on pandeemia võimaldanud neil nii kommunikatsioonis kui ka digilahendustes edasi areneda.
Foto: Allikas: Tööelublogi.ee

Piirangutest MyFitness end heidutada ei lase, pigem on pandeemia võimaldanud neil nii kommunikatsioonis kui ka digilahendustes edasi areneda ja seeläbi veelgi atraktiivsemaks tööandjaks muutuda. Uurisime MyFitnessilt, kuidas nad spordiklubide pidevatele sulgemistele reageerivad ning mispärast tasub just nende juurde tööle minna. Küsimustele vastab MyFitness Grupi teenindusjuht Kairi Kapper.

Spordiklubid on saanud pandeemiaga suure põntsu… Kuidas olete pandeemiast ja piirangutest hoolimata töötajate tuju üleval hoidnud?

Tõsi, Covid-19 viirus koos spordiklubide sulgemiste ja tegutsemise piiramisega on meile olnud äärmiselt keeruline aeg. Sellest tulenevalt panustame aina rohkem töötajate motiveerimisesse ja tuju ülal hoidmisesse. Näiteks hoiame pidevat kontakti tiimidega nii Teams’i koosolekute kaudu kui ka klubis kohapeal. Teeme koosolekuid ja arutame tiimide ning klubide juhatajatega, et kuidas meil läheb ja mida saaks paremini teha – kraadime töötajate meeleolu.

Lisaks jälgime oma igapäevastes tegevustes, et meie juures oleks turvaline töötada, eriti hetkel, kus elame Covid-19 viirusega ühiskonnas. Ergutame tiime hoidma nii enda füüsilist kui vaimset tervist – töötajatele on meil trennis käimine tasuta. Jagame infot ka väliste huvitavate veebikoolituste osas ning põnevate artiklite soovitusi. Meie kodulehel on MOVE by MyFitness blogi, mille lugemist soovitame ka meie töötajatele. Kõikides klubides on ergutusfond tiimidele, mis koosneb puuviljadest ja tervislikest snäkkidest, mida tööle vahepalaks võtta.

Sisekoolitused oleme hoidnud võimalusel siiski kontakt- või hübriidkoolitustena, alati turvalises keskkonnas, et säiliks tugevana üksteise õlatunne ja parima kogemuse jagamine. Me märkame, tunnustame ja kiidame – pöörame rohkem tähelepanu, kui midagi on tehtud hästi, jagame kiitust meie liikmetelt/külastajatelt ning siseklientidelt. Lisaks motiveerime oma töötajaid erinevate “teeninduse ampsakatega” ning tunnustame neid auhindadega MyFitnessilt ja koostööpartneritelt.

Meie jaoks on tohutult tähtis hoida fookust kiirel infovahetusel, mis oleks selges keeles ning konkreetsete juhistega. Hea kommunikatsioon sisaldab alati ka ühisarutelu (nt Teams’is), kus igaüks saab sõna sekka öelda, ettepanekuid teha, tutvustada parimaid lahendusi ning peegeldada saadud tagasiside liikmetelt/külastajatelt.

Mida uut plaanite ette võtta, et olla ka tuleval aastal üks Top Tööandjatest?

Hoiame eriliselt fookuses tugeva tiimitunde, jätkates ülalmainitud tegevustega, ning loome suurepärase keskkonna, kus töötada. Näiteks paneme rõhku modernsetele lahendustele uute klubide disainimisel. Digilahenduste arendamine ja elluviimine, erinevate manuaalsete teenindusprotsesside ja näiteks töögraafikute/asenduste leidmiste automatiseerimine on hetkel meie üks peamisi prioriteete. See teeb kindlasti ka meie juures töötamise veelgi põnevamaks ja huvitavamaks.

Millised inimesed teil hetkel töötavad? Milliseid inimesi te enda meeskonda otsite?

Meie juures töötavad tervislikku elustiili pooldavad, suurepärase suhtlusoskusega, vastutust võtta julgevad, ideid genereerivad ning neid ellu viivad inimesed. Täpselt selliste omadustega inimesi me enda juurde tööle ootamegi.

Allikas: tööelublogi.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700