Autor: Sekretär.ee • 25. jaanuar 2021

Läks lahti! Algas registreerimine konverentsile Sekretäride päev 2021!

Klaid Mägi – üks tänavuse konverentsi esineja – ütles hiljuti, et sekretär, kes tihti koordineerib asutuse inimeste vahelist suhtlust, võtab vastu enamuse asutusse laekunud kirjavahetustest ja külalistest, valmistab ette dokumente ning üritusi, on riskihinnangutest kas välja jäetud või hinnatud madalaks riskiks. Tegelikult aga sõltub just sekretäri otsustest ja tegemistest vägagi tihti, kas asutus langeb küberründe ohvriks ja kui suur võib olla potentsiaalne kahju.
Foto: Ergo Sander

Just sellepärast on oluline rääkida, mida tuleb nüüd ja tulevikus ümber organiseerida, et tagada ettevõtte ja töötaja turvalisus, töötajate hea vaimne ja füüsiline võimekus ning iseenda tugevus, pädevus ja teadmised.

Sekretäride päev 2021

4. aprillil 2021

Tallinna Mustpeade majas ja veeb

Piletid saad SIIT.

Olulised käsitletavad teemad

Küberturvalisus

Alustuseks räägib sõltumatu ekspert Klaid Mägi sellest, kui oluline on iga töötaja roll ettevõtte küberturvalisuse hoidmiseks ning mida saab ta igapäevaselt selle heaks ära teha.

Väljakutsed kodukontoris

Loovate juhtide strateegiline nõustaja ja inspiratsioonikoolitaja Anu Tähemaa annab nõu, kuidas oma tööpäevi ka kodukontoris produktiivsena hoida. Samuti selgitab, mis vahe on kellegi inspireerimisel ning motiveerimisel ja kuidas seda kõige mõistlikumalt teha?

Läbipõlemisest ja taastumisest

Matkajuht ja ajakirja Edasi kaasautor Romet Vaino räägib oma kogemusloo, kuidas vastuolulised karjäärivalikud ja pimestus iseenda suhtes viisid ta vaimse kokkuvarisemiseni. Samuti kirjeldab, millised olid füsioloogilised ja psüühilised häirekellad, mida ta ignoreeris ja kuidas leidis ta ennast kuulates tee läbipõlemisest väljumiseks.

Praegu on registreerimine eriti soodne ja seda üksnes 14. veebruarini!

Vaata tervet programmi SIIT ja pane end soodsalt kirja.

Tervisliku eluviisi komistuskivid

Firmafitnessi asutaja Susie-Ann Viirg näitab, milliseid tööpäevasiseseid harjutusi võiksid teha istuva iseloomuga töö tegijad, et keha püsiks terve ka pärast pikka istumist. Lisaks räägib ta kuidas luua oma ellu uusi harjumusi ja milliseid tegevusi võiks inimene selle tarbeks oma elurütmi lisada.

Ettevõtte hea sisekliima

SEB HR juht Margit Pugal kirjeldab, kuidas tekitada ettevõtte sees hea sisekliima. Selgitab, kuidas on võimalik töötada ühise meeskonnana olukorras, mil ühe laua taga istuvad koos kaks täiesti vastandlikku inimest ja kuidas sellises olukorras konflikte vältida. Lisaks jagab näpunäiteid, kuidas igapäevaselt oma töötajaid motiveerida.

Eelmiste aastate külastajad on öelnud:

„Mõnus atmosfäär, sujuv korraldus, hea söök, huvitavad esinejad”

„Ladus korraldus, meeldiv õhkkond”

„Imetore päev väga heade esinejate, imemaitsva toidu, toreda seltskonnaga”

„Kõik - tore päev oli! Suurepärased ettekanded, mess, toit, korraldajad”

„Hästi korraldatud, hea sisu, head esinejad, väärt info”

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700