Sisekujundusele orienteeritud restoranide aeg on selleks korraks möödas, see on ammu selge. Nüüd on käes söögi ja joogi aeg. Disainilt meenutab Frenchy kõige rohkem Sesooni – see on samasugune kõrgete lagedega endine tööstushoone, menüült aga kellegagi sarnasusi ei leia. Kui siis, võib-olla õige natuke meenutab Frenchy Õismäe Lyoni, mis ju ka Prantsuse köögiga flirtida üritab, või Kukke ja Konna, mis samuti prantslaste loodud, ainult et kohvikuks, mitte restoraniks.
Tagasihoidlik, aga aus valik
Frenchy's jätkub prantslasi nii kööki kui ka teenindajatena laudade vahele, nii et roogade autentsuses kahtlust ei teki. Menüü on parajalt mõõdukas, et äratada usaldust: pearoogi neli, magusroogi neli, üks supp, üks gnocchi-roog, üks salat. Suupisteteks juust, oliivid, vorstid ja lopsakate katetega saiad – polegi rohkem vaja.
Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.
Loe kõiki restoraniteste siit.