Autor: Ann Vainlo • 17. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nakatavaid ideid suvepäevadeks

Musketäride teemalised suvepäevad "Üks kõigi, kõik ühe eest!" Küla Villas.
Foto: Küla Villa
Mida teha, et suvepäevad oleksid kutsuvad ja osalemisprotsent tavapärasest suurem? Toome välja mõned ideed, mis portaali pidupaev.ee külastajaid ideeliselt nakatanud on.

Kui suvepäevadeks koht olemas, aga sisu vaja juurde – tegutsevad kõikjal Eestis:

Senses- - korraldab teile meeldejääva ürituse, kattes laua hea ja paremaga - soovi korral ka selleteemalist koolitust jagades. Tehes seda kõike teisiti, omamoodi, kaldudes kõrvale traditsioonidest ja keerates kõigele peale oma vindi.

Loodusturism.ee – võimalus osa saada professionaalide käe all  tõukeratta või räätsamatkast peamiselt Lõuna-Eestis ning Lätis iga ilmaga.

Kolm Põrsakest pakuvad maailma kõige lahedamaid teadusetendusi kõikjal Eestis. Suitsu ja pauku saab kohe kindlasti!

Adrenaliin.ee organiseerib lõbusalt sportliku päeva looduses nii lastele kui täiskasvanutele, pakkudes meeskonnatööd arendavaid seiklusmänge alates motolahingust paintballini välja kõikjal Eestis.

Õrrekese õpituba õpetab teile põnevates töötubades tegevust nii lastele kui täiskasvanutele, liites kiiresti seltskondi ja muutes ürituse õhkkonna vabaks ning sundimatuks.

Seltskonnamängud.ee lõbusad seltskonnamängud panevad inimesed kiiresti tegutsema ja ühiselt eesmärgini jõudma.

Kalagiid Jarko Jaadla näitab teile kätte parimad püügikohad. Püügiretk kalagiidiga võib muuta teie arvamust tuntud fraasist: "Ühes otsas ussike, teises otsas lollike".

Toiduakadeemia aitab juhendada meeskonnaga ühist toidutegemist  - olgu see siis meelelahutuslikku grill ja BBQ koolitusega või hoopis Tai stiilis wok toitute valmistamisega.

Mynter Design t-särgi disaini töötuba - iga osaleja saab endale sobiva suurusega valge t-särgi, mida siis kõiksugu erinevate vahenditega omanäoliseks muutma hakkame.

BBQ Catering tuleb sisustama maitsvate roogadega teie pidupäeva.  Lisaks tunnustatud kokkade poolt valmistatud toitudele, jagavad meie kokad näpunäiteid toidu valmistamise kohta.

Koht ja tegevused lähtudes inimeste arvust

Kuni 500 inimest

Mooste mõis Põlvamaal- ootab parki suvepäevalisi päevaseks ürituseks. Vihmariski välistab Mooste Folgikoda, kuhu mahub kuni 500 inimest. Tegevusi jagub alates kunstist, sest MOKS asub sealsamas kuni fotosessioonide ja viinavabriku ajaloo tundma õppimiseni.

Nelijärvel Puhkekeskus on paljudele kindlasti juba tuntud koht. Kuid Nelijärve areneb sellise hooga, et üllatusi nii tegevuste kui ruumide osas leiavad nii vanad tuttavad, kui uued tulijad.

Vanamõisa Puhkekeskuses Tallinna külje all Sauel on teie kasutuses suur maa-ala, kust leiate avara laululava koos kõrvalrajatistega, grillkoja, laste mänguväljakud, korvpalliplatsi, külakiige ning suure palksaali, mis vähendab ilmariski. Soovi korral korraldatakse suvepäevad teile ka ära!

Tallinkiga Tallinna lahel - põnev alternatiiv on viia suvepäev läbi päevasel väljasõidul Tallinna lahele tavapäraselt Tallinn-Stockholmi liinil kurseerivate laevadega Romantika või Victoria I.

Järveveere Puhkekeskuses Võrtsjärve ääres saate nautida lisaks tavapärastele suvistele tegevustele kõiki veemõnusid Võrtsjärves või hoopis suures basseinis, aga mitte ainult, vaata ise järele.

Toosikannu Puhkekeskuses saate mürada ja mängida ning soovi korral ka ulukisafarist osa võtta. Mitte Aafrikas, vaid siinsamas Raplamaal.

Kuni 200 inimest

Musketäride suvepäevad Küla Villas- - "Üks kõigi – kõik ühe eest!" - see võiks olla kõigi suvepäevade deviisiks. Reeglina just meeskonna sulandumiseks suvepäevi korraldatakse. Küla Villa on seda põhimõtet täiendanud golfipalli-, pantoonide ja heinapalli lahinguga. Aga vaata ise järele.

Sokka Puhkeskuses ootavad teid telkimis- ja lõkkeplatsid, palliväljakud, lepa- ja söegrillid, suveköök ning suitsuahi, milles mõnus valmistada nii kala kui liha. Lisaks külakiik, järved ja tiigid.

Aktiivne päev Sangaste lossis, mis ei ole ainult imeline arhitektuuriline keskkond, vaid siin on võimalik ette võtta mitmeid põnevaid tegevusi koostöös rukkiküla tegijatega.

Voore Puhkekeskuses Jõgevamaal ootavad teid suured saunad, telkimis-, grillimis- ja sportimisvõimalused 5 ha suurusel territooriumil. Teie käsutuses on välibassein, liivarannaga suur tiik, liivakattega palliplats ja suured muruväljakud.

Aurik Katharina - täiesti teistsugune elamus nautides aurikuga merereisi, lummavaid vaateid Tallinna vanalinnale. Laevas on erinevad salongid, tantsusaal, baar ja bufee restoran.

Kuni 80 inimest

Kilplaste Teemapargis- - algul saate olla see “tark kilplane”, kes õpib ja arendab ennast, siis panete mõistuse varna ja teete kilplaste tempe ning lõõgastute igapäevastest muredest. Kui jälle tarkust vaja, siis on see kohe varnast võtta.

Tallinna Loomaaias – ei, see ei ole nali. Loomadelt on inimestel palju õppida, olgu see meeskonnatöö, hirmudest lahti saamine või kohanemine uue keskkonna või ilmastikuoludega... Lisaväärtus on garanteeritud. Eriti siis, kui kaasate kohaliku giidi, kes teile tiiru kasvõi terves loomaaias peale teeb või süvenenult ühte liiki käsitleb.

Rahvalik või seikluslik suvepäev Vabaõhumuuseumis -  kumba suvepäeva sa eelistad? Esimesel juhul saab matkata ja käsitööga tegeleda. Teisel juhul on tegemist seiklusmängu ehk aardejahiga eestlaste kombe kohaselt.

Kuni 50 inimest

- Suvepäevad Eesti või Soome väikesaartel sailing.ee- -ga - kes ütles, et suvepäevad peavad toimuma murulapil? Miks mitte sõita jahtga mõneks tunniks Tallinna lahele, päevaks Naissaarele või paariks päevaks Soome saarestikku?

Fotojaht Valgeranna seiklusrajal - kaks lõbusat ja põnevat tegevust üheskoos­-  kõrgseiklusradadel turnimine ja lõbus seiklusmäng.

Adrenaliinijaht Padise Seikluspargis  - 3tunnine seiklus, mille jooksul läbitakse Padise seiklusraja kõrgseiklus- ja madalseikluselemente ning viiakse läbi meeleolukaid seltskonnamänge.

Ürgne seiklus vibuga Kajamaal. Tallinnast vaid 30 min autosõidu kaugusel on teid ootamas lõbus, sportlik ja romantiline päev traditsioonilise vibu, puutumatu loodusega, mis aitab peletada tööväsimust, unustada igapäevaseid pingeid. Eelnevaid oskusi pole vaja, koolitus tehakse professionaalide poolt.

Rohkem ideid leiad portaalist www.pidupäev.ee.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700