Autor: Jaanus Kangur • 3. november 2020

Vahel on empaatia kõige suurem manipulatsioonivõte

Saates „Tegijalt tegijale” on külas Tartu ülikooli psühholoogiainstituudi vanemteadur Andero Uusberg.
Tartu Ülikooli psühholoogiainstituudi vanemteadur Andero Uusberg
Foto: MADIS SINIVEE

Mis on emotsionaalse enesejuhtimise ja vaimse tervise „ingver, küüslauk ja mesi”? Miks on tööandja seisukohalt oluline, et töötajad suudavad ennast hästi emotsionaalselt juhtida? Millised sõnumid jõuavad inimesteni ja millised pigem mitte? Sellest räägib Tartu ülikooli psühholoogiainstituudi vanemteadur Andero Uusberg.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700