Autor: Elis Vaiksaar • 24. märts 2022

Tõlketeenused – kellele, miks ja kuidas tellida?

Toimetaja tõlkebüroo tegevjuht Külli Kittus, saatejuht Elis Vaiksaar ja Interlexi tõlkebüroo tegevjuht Inge Rätsep.
Foto: Andres Laanem
Seekordne „Bürootöö infopunkt“ keskendub tõlketeenusele. Saates teeme juttu sellest, kuidas endale koostööpartnerit valida, millistel juhtudel kasutada tõlkebüroo või vabakutselise tõlgi abi, kuidas kujuneb tõlketeenuse lõplik hind ja paljust muust.

Lisaks heidame pilgu tulevikku ning arutleme, kas ühel päeval võib juhtuda tõesti nii, et masinad võtavad inimtõlgi töö lõplikult üle. Tõlketeenustest räägivad Interlexi tõlkebüroo tegevjuht Inge Rätsep ja Toimetaja tõlkebüroo tegevjuht Külli Kittus. Saadet juhib Elis Vaiksaar.

Saadet toetab tõlkebüroo Interlex.

Kuula saadet siit:

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700