16. juuni 2022

Firmapidu korraldades on võimalusi palju

Keilyn Kase ja Indrek Luberg.
Foto: Andres Laanem
Kas lihtsam on teha pidu väikeses kollektiivis või hoopis suuremas, kas toitlustaja võiks olla alati ka sama, kas kutsuda rahva kokku Tallinna või väikelaiule, kas käia kalal või teatris? Millest firmapidu korraldades alustada ja kuidas edasi minna?

Kõige selle kohta jagavad oma kogemusi „Bürootöö infopunkti“ saates ABC Motorsi turundusspetsialist Keilyn Kase ja sama ettevõtte turundusjuht Indrek Luberg. Saadet juhib Äripäeva teabevara vanemtoimetaja Heidi Saar.

Saadet toetab tõlkebüroo Interlex.

Kuula saadet siit:

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700