31. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Iga-aastane mure - kus korraldada tänavune jõulupidu?

Tallinna Raekoja platsil asuv restoran Maikrahv kutsub nii suuremaid kui ka pisemaid ettevõtteid ja kollektiive jõulupeole!

Ruumi jätkub kõigile, kuna restorani käsutuses on kuni 200 külalisele mõeldud suur saal, samuti on mitu pisemat, alates paarikümnest inimesest koosnevale seltskonnale parajat tuba. Õdusa ja piduliku meeleolu loovad keskaegne sisustus ning vastavas rõivas ettekandjad koos tänapäevaselt maitsva menüüga.

„Vanalinnas pole eriti söögikohti, kus saab paarsada inimest korraga peolauda paigutada,“ sõnab Maikrahvi müügi- ja turundusjuht Küllike Tammelaan. „Lisaks rohkele ruumile ja maitsvale söögile on Maikrahvi trumbiks ka põnev ajalugu, millest meie teenindajad külastajaid alati heal meelel valgustavad. Oleme reaalne legend nii tänu Maikrahvile kui ka kõrval asuvale endisele Mündi baarile, mis täna kannab Turu nime. Kel soovi, võime vahvaks stiilipeoks Mündi baari taas ellu äratada.“

Raekoja plats 8 asuv Maikrahv on olnud juba ajalooliselt lõbusat sorti tore restoran, kus aulised emandad ja isandad, raehärrad, linnasaksad, võõramaa kaupmehed ja kõik teised saavad hüvadel roogadel ja väärt keelekastel lasta hea maitsta. Köögis valmivate hõrgutiste autor on peakokk Indrek Käen, kes on ametit käinud õppimas nii kaugel Vahemere ääres, viikingite juures kui ka mujal maailmas.

Tammelaane hinnangul pole õige pidu ilma moosekantideta - muusikuid, lauljaid ja tantsijaid on võimalik tellida nii Maikrahvi poolt kui ka ise kohale tuua. Maikrahvis on külalisi lõbustamas käinud nii laulja Gerli Padar kui ka Vana Toomas ja mustkunstnikud . „Võime korraldada eheda legendaarse Maikrahvi turniiri, kus osalejad peavad puuhobusel mõõklema,“ tutvustab ta. „Samuti  võime läbi viia kokteilikoolituse, et proovida uusi maitseid ning anda parimale kokteilisegajale auhind. Enne peo lõbusat osa saab ka läbi viia seminare või koosolekuid – sellekski on vajalik tehnika olemas.“

Sööge, palju jaksate!

Maikrahvi eripäraks on vaatamata ajaloolisele interjöörile roogade tänapäevalisus. „Meie soov on, et inimesed teaksid, mis toit neid ees ootab. Et nad ei ehmuks menüüd nähes ning pelgaks tellimust teha,“ avaldab Tammelaan. „Samuti ei tohi toit kunagi otsa saada – kui juhtub, et mõni vaagen tühjeneb ning inimestel on soovi sama sööki veel tellida, tuuakse rooga juurde lisatasuta. Kõht ei tohi kellelgi tühjaks jääda!“

Peolauda on võimalik valida nii traditsiooniline jõuluroogadel põhinev menüü, aga ka hoopis midagi muud. Müügi- ja turundusjuhi sõnul kiidavad külastajad näiteks eelroogadest lõherulli krevettide ja ürdikodujuustukreemiga ning rostbiifi, põhiroogadest grillitud lambakarreed ja pihlakakastmes

marineeritud kanarinda ning magustoitudest jõulukeeksi vaniljekastmega, marjakooke ja kreembrüleed. Torti on võimalik tellida eritellimusel ning saadaval on menüüd taimetoitlastele ja allergikutele.

Jookide tellimine on Maikrahvis samuti lihtsustatud – need on jagatud pakettidesse, millest igaüks sisaldab kolme erinevat napsi. Nii on laua broneerijal lihtsam tellimust teha, kuna ette ei tea ju kunagi, mida inimesed täpselt juua tahavad. Kindlasti soovitab aga Tammelaan ära proovida majanapsu, mis on mõnus maheda maitsega aperatiiv pohlast, rosmariinist, suhkrust ja viinast.

Kõigile novembrikuu jooksul tehtud jõulupeo broneeringutele kehtib -10% soodustust ja pühapäevast neljapäevani saabuvaid peokülalisi ootab tervitusnaps! Broneeringu tellija saab kingituseks õhtusöögi kinkekaardi!

Loe Maikrahvi pakkumistest ja menüüst lähemalt: www.maikrahv.ee

Artikli ilmumist toetas Maikrahv.

Küsi lähemalt:

Küllike Tammelaan

Tel 6314 500

Mob 52 22 986

E-post [email protected]

 

Autor: Tiive Murdoja, Gerli Ramler

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700