20. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Perefirma soovitab jõulukingiks talutoitu

Jõulud on ideaalne aeg väikeseks puhkuseks ja meenutuseks, mida toredat ja kasulikku sai aasta jooksul tehtud. Üks vahva traditsioon on sel ajal pidada meeles ka töökaaslasi ja koostööpartnereid.

“Sellega toetate kohaliku elu arengut ning samas leiab kingisaaja pakist puhast, armastusega tehtud ning tööstuslike lisaainetevaba toitu,“ tõi Rebane välja peamise argumendi.

Juba aastaid talutoodete valmistamisega tegelev ettevõte toodab suitsuliha vanavanaisade kombel – ikka ja ainult Eestimaisest lihast, soolates kamaraga tagakintsu tükid tünnidesse ning ladudes need siis toorelt suurde kerisega suitsuahju pikaks ajaks küpsema. Ka kohalikud leivad valmivad mahedast Eestimaisest rukkijahust, juuretisest ja veest nii, nagu meie vanavanemad seda aastasadu on teinud.

Näiteks võib Rebaseonu.ee toodangu hulgast valida kinkepaki, mis sisaldab mõnusat kõhutäit: 300 g suitsuliha, 330 g suitsuvorsti sinepiga ja 500 g rukkileiba. Kenasse paberist sangadega kotti pakitud jõulutervitus maksab 10 eurot. Väheke suuremaks suutäieks või suuremale seltskonnale võib valida 13-eurose pakise 500 g suitsuliha, 330 g sinepiga suitsuvorsti ja 500 g pähklileivaga.

„Meie usinad päkapikud võivad jõulupakki poetada mitmeid erinevaid kodutooteid nagu toorsuitsuliha, suitsutatud kalkuni rinnafilee, kalkunikintsud, sinepiga, küüslauguga, juustuga suitsuvortsi ja rõngas sinkvorsti, 15 sorti koduleibu,“ loetleb Rebane. „Lisaks Alam-Pedja looduskaitseala usinate mesilaste poolt korjatud mett, mida saab ka lisanditega nagu kaneel, ingver või jõhvikad. Samuti meesinepit ja Ehedat Ampsu jõhvikast, küüslaugust ja mädarõikast.“

Aga kuna oma silm on kuningas, on Rebaseonu sõbralik kollektiiv valmis oma toodanguga kohale tulema, sest ainult nii saab talutoodetest kõige parema ja oma maitsele vastava valiku teha. „Kutsuge meid külla, pakume tooteid proovida, räägime täpsemalt nende valmistamisest ning otsustame koos, mida sel aastal jõulupakki panna,“ ütleb Katrin Rebane.

Täpsem info:

Katrin Rebane

Tel: 56 249 310

E-post: [email protected]

Koduleht: www.rebaseonu.ee

Autor: Tiive Murdoja, Gerli Ramler

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700