29. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Mõnus jõuluoleng  Tallinna vanalinnas

Palju tööandjad seisavad taas küsimuse ees: kus sel aastal oma töötajatele mõnus koosviibimine korraldada? Kui valge linaga tikksirgelt laua taga istumine ja klassikalised jõuluroad tunduvad olevat igavad, tasub kiigata teisi põnevaid lahendusi.

Üheks võimaluseks on organiseerida jõuluoleng Tallinna vanalinnas, Niguliste kiriku peasissekäigu vastas asuvas veinirestoranis Musi. Tegemist pole klassikalise restoraniga – hubases Musis saab nautida taskukohast maitsvat sööki ja veini. Koht mahutab 50 inimest ja on oma 13. sajandisse küündiva ajaloo ning stiilse sisekujundusega väga vaheldusrohkeks paigaks ametlike või mitteametlike koosviibimiste korraldamisel.

„Lisaks huvitavale interjöörile ning heale toidule oleme hinnatud lounge'ina, kus korraldame ka privaatseid kontserte,“ räägib Musi pererahvas.

Musi võtab vastu jõulubroneeringuid täismajale kui ka poolele majale – 20-30 kohta. „Olles paindlik pererestoran, puuduvad meil jäigad reeglid ning teretulnud on ka hommikused või päevased eelbroneeringutega grupid tähistama tähtpäevi, pidama jõulupidu või koosolekuid,“ tutvustab perenaine. „Menüü  koostatakse vastavalt tellija soovile, mis kõige paremini sobib.“

Veinirestoran Musi on avatud esmaspäevast laupäevani alates kella 17st kuni külaliste väsimiseni. Niguliste tänav kuulub vanalinna liiklustsooni, kus on lisaks autoga ukse ette sõitmise võimalusele ka terve tänava pikkune parkimisala. 

Kel tekkis huvi, astuge läbi või võtke ühendust Musiga!

Täpsem info:

Veinirestoran Musi

Niguliste 6, Tallinn

Tel: 6 443 100, 56 636 211

E-post: [email protected]

www.musi.ee

Foto: Ülo Josing

Autor: Tiive Murdoja, Gerli Ramler

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700