25. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Kiire päeva parim lõunasöök - Felixi uued naturaalsed Buffee supid!

Kas Sind on ära tüüdanud kiired kontorilõunad kiirmakaronide, poesalatite ning kuivade võileibadega? Sel juhul on meil Sulle suurepärane uudis.

Eesti turul uudsed kana-nuudlisupp, lillkapsa-paprika püreesupp, tomatipüreesupp ja kõrvitsa-parmesani püreesupp  on kõik naturaalse maitsega ja säilitusainetevabad.

Uus supisari on loodud eestlaste maitseharjumusi arvestades ning erinevalt purgisuppidest ei ole Buffee suppe vaja keeta. Supi söömiseks tuleb see vaid pakendist välja kallata ja mikrolaineahjus või pliidil vajaliku temperatuurini soojendada.

„Maailma toiduturu aina kasvav trend on mugavus, naturaalsus ja tervislikkus. Seetõttu on ka uudsetes tetrapakendites valmissupid muutumas aina populaarsemaks, sest uudsed pakendid võimaldavad lisaks kasutusmugavusele saavutada toitudes ka säilitusaineteta aina pikemat säilivusaega ning naturaalseimaid maitseid,“ ütleb Põltsamaa Felixi juht Anti Orav.

Kõik köögiviljapüreesupid on valmistatud clean label kontseptsiooni põhimõtteid järgides vaid naturaalsete ja võimalikult väheste toorainetega. Näiteks koosneb kõrvitsa-parmesani püreesupp vaid kõrvitsast, veest, parmesani juustust, rõõsast koorest, päevalilleõlist, soolast ja mustast piprast. Suppe saab igaüks endale meelepäraste lisanditega huvitavamaks muuta, lisades saiakrutoone, parmesani juustu, praetud peekonit, kõrvitsaseemneid jne. Soovitusi lisamaitsestamiseks leiab ka pakenditelt.

Supipakk sisaldab ühe inimese portsjonit (390 g) valmissuppi ja säilib hästi toatemperatuuril, seega on neid igati hea võimalus varuks osta. Kui igas kontoris oleks kapike Buffee suppidega, poleks töötajatel tarvis muretseda ei kiirematel ega laisematel päevadel – tervislik ja maitsev lõuna on vajadusel vaid käeulatuses!

Eesti juhtiv toiduvalmistaja Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga juhtiv toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 300 toodet kaheksa erineva kaubamärgi all.

Kui soovite lisainfot või pakkumist Felix Buffee pakisuppide ostmiseks, võtke meiega julgelt ühendust.

Indrek Keerberg

Põltsamaa Felix Eesti müügijuht

Tel +372 6 700 167

E-post [email protected]

 

 

 

Autor: Tiive Murdoja, Gerli Ramler

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700