19. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Carmen Catering ning restoranid Ribe, Cru ja Platz korraldavad teile parima peo

Carmen Cateringi turundusjuht Tuuli Mathisen tuletab meelde, et jõulud pole enam mägede taga ning pidulike jõulupidude ja -lõunate planeerimise aeg on kohe-kohe kätte jõudmas.

„Carmen Grupi abil leiate kindlasti sobivaima lahenduse, sõltumata sellest, kas pidu on plaanis pidada enda poolt valitud peokohas, kuhu saab tellida peolaua Carmen Cateringilt või tulla tähistama seda Carmen Grupi restoranidesse Ribe, Cru või Platz. Meie pikaajaline kogemus annab kindluse ja nooruslik teotahteline meeskond lisab igale peole värskust ja sära. Meie jaoks ei ole ürituste puhul mõõdupuuks külaliste hulk või tellimuse suurus, vaid peo õnnestumine,“  kinnitab Mathisen ja lisab, et oluline on iga rahulolev klient, olgu tegemist tähtsa riigivisiidi vastvõtu, suurejoonelise firma sünnipäeva või privaatse erapeoga.

 

Carmen Gruppi kuuluv Carmen Catering võib teenindada ka tuhat ja rohkem inimest. Samas võib tellida ka personaalse peolaua näiteks 10-20 inimesele. Eesti turul juba 1997. aastast tegutsenud Carmen Catering pakub kogemust, usaldusväärsust ja turvalisust, olles  samas paindlikud ja uute ideedega kaasas käivad ning jagades meelsasti oma kogemusi, et tulemus oleks suurepärane.

„Eraldi esiletõstmist väärib kindlasti meie pühendunud peakokk Stepan Jarts, kes ei tee järeleandmisi tooraine kvaliteedis ega toiduvalmistamise tehnikates. See on lubanud meil pakkuda peolaudu, mis on iga kord erilised ja alati maksimaalse kvaliteediga,“ märgib Mathisen.

Carmen Cateringi projektijuhid on kogenud ning oskavad kindasti nõu anda ja abiks olla erinevate pidude ning vastuvõttude korraldamisel. Projektijuhtidelt tasub küsida ka peokohtade valiku kohta, nõude ja mööbli renti, lilleseadeid ja muud, mis on olulised koostisosad peo kordamineku puhul. 

Vaata lisainfot ja küsi pakkumist: www.carmen.ee

Carmen Grupi peokohad – Ribe, Cru ja Platz

Carmen Gruppi kuuluvad peale Carmen Cateringi Tallinna vanalinnas asuvad restoranid Ribe ja Cru ning modernses Rotermanni keskuses olev Platz. Lisaks on grupis on ainuke ja ainulaadne kalarestoran Tallinnas Admiraliteedi basseini ääres City Marina, mis tegutseb kevadest sügiseni.

Restoran Ribe

2007. aastast Tallinnas Vene tänaval tegutseva restorani Ribe menüüd iseloomustab värske, hooajalise ja valdavalt kodumaise tooraine kasutamine, kuhu on lisatud Euroopa köökide maitseid ja tehnikaid. Restorani peakokk Andrei Šmakov kuulub Eesti kokkade tippude hulka. Ribe valitud järjepidevalt Eesti 50 parima restorani hulka, sellest paaril viimasel aastal tähelepanuväärselt kõrgetele kohtadele esimeste seas. Ribes on olemas avar ja avatud ülemine saal ja privaatsemaid istumisvõimalusi pakkuv alumine saal. Suvel teguteb ka Ribe suveterrass.

Lisaninfo: www.ribe.ee

Restoran Cru

Tallinna vanalinnas Viru tänaval ajaloolises hoones paiknev õdus restoran Cru pakub toitu, mille märksõnadeks on naturaalne gastronoomia kombineeritud parima kohaliku toorainega. Aastal 2014 on Cru peakokk Dmitri Haljukov Eesti esindaja Bocuse D´Or Europe võistlusel ehk teisisõnu kokkade olümpial. Restorani juurde kuulub ka hubane väike vanalinna hotell.  Cru restoranis on kaks eraldi kasutatavat saali – esimesse saali mahub istuma kuni 20 inimest, tagumisse saali kuni 40 inimest. Lisaks on olemas privaatsaal kuni 20-le inimesele ning konverentsisaal kuni 16-le inimesele koos ekraani, dataprojektori ja pabertahvli kasutamise võimalusega.

Lisainfo: www.crurestoran.eu

Restoran Platz

Modernses Rotermanni keskuses asuv restoran Platz on õdus paik linna südames, kuhu saab põigata nii kiirele lõunale kui mõnusale mitmekäigulisele õhtusöögile. Professionaalne teenindus, euroopaliku valikuga menüü ning mitmekülgne veinikaart lubavad leida igal külalisel oma lemmiku. Platzi esimene saal mahutab 50 inimest, tagumisse saali saame istekohtadega mahutada kuni 70 inimest. Platzi eeliseks peokohana on soodne asukoht kesklinnas, hea ligipääsetavus autoga, parkimiskohtade olemasolu lähiümbruses ning ka hea mahutavusega ruumid, kus suuremaid pidusid korraldada.

Lisainfo: www.platz.ee

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700