24. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Tallinn Viimsi SPA kutsub ettevõtteid ühendama koosoleku spaapuhkusega

Tallinn Viimsi SPA pakub tööandjatele suurepärast võimalust korraldada motivatsiooniüritusi, kus asine koosolek või koolitus on ühendatud lõõgastava spaapuhkuse, sportliku tegevuse või tervisekontrolliga.

„Päeva võiks alustada näiteks koolituse või koosolekuga ühes meie neljast, kuni 80 inimest mahutavast  seminariruumist ja seejärel suunduda kõik koos saunakeskusesse lõõgastuma. Valida  välja turgutavad spaahoolitsused või mõni lõõgastav massaaž ning lasta end hellitada,“ tutvustab Eesti Spaaliidu poolt 4* vääriliselt tunnustatud Tallinn Viimsi SPA spaajuht Kai Seppik.

 

Seminari-päevaspaa pakett koostatakse vastavalt tellija soovidele. Tavaliselt sisaldab pakett seminariruumi kasutamist, spaa- ja saunakeskuse külastust, hommikumantli, rätiku ja spaasusside laenutust, 1-2 spaahoolitsust vastavalt soovile ning vastvalminud luksusliku lõõgastusruumi kasutamist kogu päeva kestel.  Lisaks pakub Tallinn Viimsi SPA erinevaid võimalusi toitlustamiseks –buffet-stiilis lõuna retoranis, erinevad sushi valikud, värskendavad smuutid saunakeskuse baarist või lihtsad kohvipausid meelepäraste ampsudega.

Lõbusaks energiasüstiks võib lisada seminaripäevale ka rühmatreeninguid, näiteks tantsurütmides Aqua Zumba basseinis või midagi tasakaalustavat nagu jooga või BodyBalance kontseptsioon treening. Vastavalt tööandja soovile võib koolitus- ja puhkepäeva siduda ka tervisekontrolli või töötervishoiu teenusega.

Meditsiinipersonal teostab ka erinevaid teste kliendi tervisliku seisundi ja võimalike terviseriskide hindamiseks nagu näiteks vereanalüüsid, koormustest, spiromeetria või kehakoostise analüüs. Toitumisterapeut analüüsib söömisharjumusi, annab näpunäiteid kehakaalu korrigeerimiseks või nõustab toitumise erivajaduste korral (suhkurtõbi, gluteenitalumatus, laktoositalumatus jm). „Alati viiakse testid läbi arstide või personaaltreenerite valvsa pilgu all ning klienti nõustatakse koheselt pärast testi sooritamist. Lisaks antakse kaasa juhised edaspidiseks tervise käitumiseks,“ selgitab Seppik.

Spaa- ja saunakeskusest leiab külastaja seitse erinevat sauna. Lisaks aurusaunale ja kolmele leilisaunale on olemas veel soolakivi-, puukütte- ja kadakasaun. Samuti on vee- ja saunakeskuses erinevad basseinid ja mullivannid, veealused jugamassaažid ning massaažitoolid, puhkenurgad soojade lamamistoolidega ning spaa lobby-baar. Luksuslikus ilukeskuses pakutakse iluteenuseid igale maitsele, valikus on  hoolitsused kehale, näole, kätele ja jalgadele ning seda nii naistele kui meestele.

„Meeste lemmikuks on kujunenud jalatallamassaaž ja muidugi ka klassikaline seljamassaaž,  naisi ahvatleb enim lõõgastav šokolaadifondüü näohoolitsus,“ tutvustab Seppik. „Kõigile sobib hästi värskendav kehahoolitsus greibikoorijaga ja eksootilistest hoolitsustest soovitame proovida Garra Ruffa kaladega jalahoolitsust. Kalade kergelt kõdistav jalamassaaž pakub alati lõbu ja põnevust.“

Ta lisab, et Tallinn Viimsi SPA Hotellil on enam kui kümme aastat kogemusi suurte gruppide teenindamisel ja tänu äsja renoveeritud kümnetele hoolitsuste tubadele on spaa võimaline teenindama ka arvukamat kollektiivi.

Kui grupis on väikeste laste vanemaid, pakub Tallinn Viimsi SPA võimalust lastel lõbutseda Eesti ühes suuremas lastekeskuses, kus neid rõõmustavad uisuhall, kõrged liumäed, suur batuudimaja, õhuhoki, lauajalgpall, lauatennis, pallimeri ning palju muud vahvat pere noorimatele.

„Gruppide jaoks koostame alati paketi vastavalt tellija soovile ja neile kehtivad soodushinnad,“ kinnitab Seppik. „Kuna aga saabumas on jõulud ja aastalõpp, tasub broneeringutega kiirustada. Püüame ettevõtetega koostöös leida neile parima viisi, et ühendada koosolek või koolitus motiveeriva spaapuhkusega.

Tallinn Viimsi SPA Hotelli külastajatele on parkimine tasuta.

Kontakt:

Kadi-Kai Eljaste

Müügiassistent

Tel 6061001

E-post: [email protected]

www.spatallinn.ee

 

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700