4. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Rahva Raamatu ärikliendiosakond aitab kingitustega

Kolleegi sünnipäev, kohtumine äripartneriga, jõulupakid ettevõtte töötajate lastele - kuidas leida  parim kink, mis sobiks erinevas olukorras ning erinevas vanuses  ja staatuses inimesele?

Olukord muutub lihtsamaks küsides abi Rahva Raamatu ärikliendiosakonnast, kus kogenud inimesed aitavad kiiresti ja asjatundlikult leida sobiva kingituse. Rahva Raamat pakub Eesti parimat raamatuvalikut nii eesti, inglise kui vene keeles. Kinkeraamatuteks sobivate raamatute valik on väga lai, alustades elulooraamatutest, foto- või kunstialbumitest kuni sptesiifilisemate välismaiste sisekujunduse, looduse, reisiteemaliste või kokandusraamatuteni. Oma välispartnerite kaudu saame firmadele tellida ka selliseid raamatuid, mida tavamüügis ei ole. 

Lisaks raamatutele on headeks kingiideedeks ka lauamängud, muusikaplaadid  või filmid.

Väga lai sortiment on erineva kujunduse, sisu ja temaatikaga kalendreid ning märkmikke. Ärikingitustena on populaarseimad legendaarsed Moleskine ja Paperblanksi märkmikud. Nendele on võimalik kaanele trükkida näiteks firma logo või sõnum ja lisada pühendusega vaheleht, saades seeläbi meeldejääva ja huvitava ärikingituse.

Kui raamatuvalikus orienteerumine siiski keeruliseks osutub, on heaks alternatiiviks Rahva Raamatu kinkekaardid, mida saab soovi korral teha ka tellija firma sümboolikaga. Kinkekaart jätab kingisaajale võimaluse valida just talle sobiva raamatu või muu meeldiva toote.

Saates meile e-kirja oma soovide lühikirjeldusega, et kellele, kui paljudele, mis ajaks, mis puhul kingitust vajatakse, lisades märgusõnad ootustest ning vajadusel ka hinnapiiri, saame teha pakkumise omapoolsete soovitustega.

Suurtele firmadele ja organisatsioonidele oleme laste jõulupakkide valiku protsessi lihtsustanud nii, et klient annab laste vanused ja arvu ning meie teeme kinkepakkide soovitused ja pakkumised just vanusegruppidest ning eelarvest lähtuvalt. 

Rahva Raamatu ärikliendil on alati eelised - püsisoodustused ostumahtudest lähtuvalt, ostude tasuta kohaletoimetamine kulleriga, kaks korda kuus saabub info uudiskirjanduse ja sooduspakkumiste kohta jne.

Meie tootevalikuga on võimalik tutvuda lisaks e-poele ka Rahva Raamatu esindustes, mis asuvad üle Eesti.

Kõik, kes loovad oma firmale ärkliendi konto oktoobris, osalevad viie 3O-eurose kinkekaardi loosimises.

Ootame teie päringuid ja soove!

 

 

Maire Pello

Äriklientide müügijuht

Tel +372 6180028

GSM +372 51 72 702

[email protected]

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700