13. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn Viimsi SPA avab mai keskel Viimsi Kino ja konverentsikeskuse

Tallinn Viimsi SPA avab mai keskel Viimsi Kino ja konverentsikeskuse, mis võimaldab korraldada senisest suuremaid võimalusi pakkuvaid seminare, konverentse, vastuvõtte ja firmaüritusi.

„Uue majaosa avamisega lisandub meie senisele 80-istekohaga konverentsisaalile ja pisemale koosolekuruumile neli teatristiilis saali, mis mahutavad vastavalt 82, 86, 112 ja 135 inimest. Selle uuendusega astume edasi suure sammu mitmekülgse konverentsikeskusena,“ ütleb Tallinn Viimsi SPA müügijuht Kai Jesse.

Ta lisab, et kõik uued saalid on varustatud modernse konverentsitehnikaga, kuhu kuuluvad helipult erinevate heliallikate jaoks, helivõimendus, mikrofonid, HDM-ühendusega digitaalne projektor, Blue-Ray-mängija ning muud digitaalseadmed info esitlemiseks, pistikupesad iga istme juures, tasuta traadita internet ning tehnika tele- ja otseülekannete jaoks suurel kinolinal.

Lisaks avab uksed uus, 170-kohaline inglise pubi Black Rose, kus saab korraldada nii seminaride vahelisi lõunapause, mõnusaid õhtusööke kui ka pidulikke vastuvõtte. Viimsi Kino ja konverentsikeskuse juurde kuulub 350-kohaline tasuta parkla ning 1000-ruutmeetrine lastekeskus, kuhu külastajad saavad tasuta jätta valve alla lapsi alates teisest eluaastast.

„Lisaks pakume tööandjatele ja ettevõtetele võimalust korraldada põnevaid motivatsiooniüritusi, kus koosolek või koolitus on ühendatud lõõgastava spaapuhkuse, sportliku tegevuse või tervisekontrolliga. Meie külastajate käsutuses on ainult täiskasvanutele mõeldud vaikne ja hubane wellness-saunakeskus, vastavalt kokkuleppele korraldatavad rühmatreeningud või spaa- ja iluhoolitsused nii naistele kui meestele,“ tutvustab Kai Jesse. „Kõike edukamad ja kordaläinumad tööalased sündmused on ikka need, mis inimesed naeratama panevad.“

Vastavalt tööandja soovile võib koolitus- ja puhkepäeva siduda ka tervisekontrolli või töötervishoiu teenusega, kus meditsiinipersonal teostab erinevaid teste kliendi tervisliku seisundi ja võimalike terviseriskide hindamiseks nagu näiteks vereanalüüsid, koormustest, spiromeetria või kehakoostise analüüs. Toitumisterapeut analüüsib söömisharjumusi, annab näpunäiteid kehakaalu korrigeerimiseks või nõustab toitumise erivajaduste korral.

Tallinn Viimsi SPA Hotellil on enam kui kümme aastat kogemusi suurte gruppide teenindamisel. Hotellis on 110 numbrituba, tervise-ja ilukeskus, lastekeskus, liuväli, spordiklubi, spaa- ja saunakeskus ning Viimsi Kino ja konverentsikeskus.

Pakkumiste ja lisainfo saamiseks võtke julgesti ühendust!

Kai Jesse

Müügijuht

Tel: 6061020

E-post: [email protected]

www.spatallinn.ee

Artikli avadamist toetas Tallinn Viimsi SPA.

 

 

Grupitreeningute jooga
Foto: Tallinn Viimsi SPA

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700