19. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Restoran Platz – ideaalne koht sündmuse korraldamiseks

Restoran Platz asub Tallinna kesklinnas Rotermanni kvartalis, olles ideaalne valik ärikohtumiseks, kiireks lõunaks või mitmekäiguliseks nauditavaks õhtusöögiks. Hiljuti värskenduskuuri läbi teinud 120-kohalises Platzis saab kardinate abil luua õdusaid privaattsoone, et keegi ei segaks teid arupidamisel äripartneri, kohtumisel vanade sõprade või einestamisel perega.

Restorani uus modernse sisustusega köök on peakokk Silver Teeääre sõnul viinud restoranis pakutava menüü hoopis paremale tasemele: lisaks suuremale ja põnevamale valikule leiavad Platzi menüüst meeldivaid toite ka taimetoitu eelistavad ja toidutalumatusega kimpus olevad külastajad. Enimtuntud allergeenid on menüüs selgelt välja toodud, et külalistel oleks valiku tegemine lihtsam.

Jätkuvalt on Platzis ka suur pokaaliga müüdavate veinide valik, mis võimaldab endale meelepärase klaasitäie veini tellida valitud roa juurde kasvõi lõunasöögi kõrvale. Soovi korral saab veine ka kaasa osta.

Väga populaarseks on saanud esmaspäevast reedeni serveeritavad lõunapakkumised, mis on maitsvad, taskukohase hinnaga ning kiirelt serveeritavad. Olles lapsesõbralik koht, kus on olemas nii lastenurk kui ka mähkimislaud, pakutakse Platzis väikestele külalistele tellimiseks ka eraldi menüüd. Samuti toimuvad restorani eestvedamisel põnevad tutvumisõhtusöögid, kus viiakse laudkondadesse kokku ühiste huvidega mõttekaaslasi ning neil aitab omavahel tuttavaks saada õhtujuht.

Platzis on võimalik korraldada erinevaid sündmusi kuni 120-le inimesele. Lisaks on suvel avatud 100-kohaline väliterrass. Restorani esimene saal mahutab 50 inimest, tagumine saal kuni 70 inimest. Võimalus on lahendada sündmus või peolaud ka buffet-laua stiilis ning jagada peoruum kardinate abil mitmeks privaatseks tsooniks. Suvel on võimalik kasutada suurt mitmetasandilist terrassi, mis sobib ka kontserdipaigaks.

Platzi eeliseks peokohana on soodne asukoht kesklinnas, hea ligipääsetavus autoga, parkimiskohtade olemasolu lähiümbruses ning ka hea mahutavusega ruumid, kus suuremaid pidusid korraldada. Kirsiks tordil on professionaalne teenindus ning tasemel meeskond.

Platz kuulub koos restoranide Cru, Ribe ja City Marinaga Carmen Gruppi, mis on toitlustuse korraldamise alal tegutsenud üle 15 aasta.

Kõik on Platzis!

Restoran Platz

Roseni 7, Tallinn

Tel: 664 5086

E-post:  [email protected]

www.platz.ee

 

Artikli valmimist toetas Restoran Platz.

Restoran Platz
Foto: Platz

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700