7. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Suurima mereanni valikuga restoran City Marina alustab mais uut hooaega

Kohe-kohe uueks hooajaks uksed avav  kalarestoran City Marina üllatab oma kliente uue menüüga, kust ei puudu flambeeritud kammkarbid, gillitud ribi ja pasties de nata.

City Marina uus hooaeg algab ilusate ilmade saabudes mai keskpaigast ja restoran on avatud seni, kuni kaunist vananaistesuve jätkub. „Oleme kõige suurema kala- ja mereanni valikuga restoran Eestis. Väga suur osa meie kalavalikust on kodumaine ning tuuakse otse kohalikelt kaluritelt. Samas ei ole puudust ka eksootilisematest mereandidest nagu austrid, krevetid ja karbid, mida kohalikest vetest püüda ei anna,“ räägib Jörgen Kohal. Samuti on restorani plussiks kaunis vaade ühelt poolt jahisadamale ja teiselt poolt vanalinnale.

Ta lisab, et City Marina külalised on inimesed, kes peavad lugu hästi küpsetatud kalast ja värsketest mereandidest, kuid samas ei jää nälga ka lihasööjad, salatisõbrad ja pastalembesed. Külastajate lemmikuks on tänaseks kujunenud sinimerekarbid, terve koha ja loomulikult tšillised krevetid.

„Meie juures saab tõsise kõhutäie iga gurmaan,“ tõdeb peakokk, märkides, et värskelt kokkupandud menüüs üllatavad külastajaid näiteks flambeeritud kammkarbid, sinimerekarbid, gillitud ribi, pasties de nata ehk Portugali kreemikorvike ja palju muud. „Ootame kõiki värske ja eheda maitse austajaid! Kindlasti tasub küsida toidusoovitusi meie pädevatelt teenindajatelt, näiteks kala valides tasub alati täpsustada, kas tegemist on luise kalaga või mitte. Kel aga parasjagu einestamisesoovi pole, võib tellida ka lihtsalt pudeli head veini nautimaks City Marina helget fiilingut ning mõnusaid vaateid jahisadamale ja vanalinnale. Meie restoran on kui südalinna salaaed, kus linnaruum kohtub linnaelu ning loodus mereäärse romantikaga.“

City Marina kuulub koos restoranide Cru, Ribe ja Plaziga Carmen Gruppi, mis on toitlustuse korraldamise alal tegutsenud üle 15 aasta.

City Marina

Kuunari tänav, Tallinn

Tel 564 2004

E-post: [email protected]

www.citymarina.ee

Jörgen Kohali retseptisoovitus:

Sinimerekarbid veinileemes

Sinikarbid 1 kg (värske või külmutatud)

Valge vein 0,2 l

Või 30 gr

Loorber 1 leht

Sidrun 0,5 tk

Vürts 1 tera

Küüslauk 2 küünt

Šalottsibul 1tk

Lehtpetersell  20gr

Õli

Kuumuta õlis hakitus šalottsibul ja küüslauk. Lisa sinimerekarbid ja valge kuiv vein. Lisa loorber ning vürts. Hauta ca 10min või kuni karbid lahti lähevad. Veidi enne serveerimist lisa hakitud petersell. Serveeri koos sidruniga.

Foto: Kalarestoran City Marina

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700