18. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Kuidas ja kust valida suveüritusteks jooke?

Pidustusi planeerides on meie kõigi eesmärgiks saada võimalikult hea pidu ülearust raha raiskamata. Lisaks heale peopaigale, lahedale seltskonnale ja meelelahutusele ning maitsvale söögile tuleb mõelda ka tujutõstvale joogipoolisele.

Suvised peod ja mõnus keelekaste käivad ikka käsikäes. Kui sündmust kavandades mõtted jookideni jõuavad, tasub üle vaadata e-pood www.edrinks.ee, kus müüakse jooke mahladest kange alkoholini, keskenduses peamiselt veinidele.

Suur huvi ja kasvav nõudlus hea ning taskukohase napsu vastu ajendas tegijaid avama ka füüsilised poed Tallinnas Pärnu mnt. 80 (Luha tn nurgal, kus jagatakse pinda Elisabet Aias lillepoega www.elisabetaias.ee) ja Tabasalu Rimis Klooga mnt 10B. Kauplustes on  jookide valik sama ja mõnevõrra suuremgi kui e-poes.  Poodidest on võimalik osta jooke nii kastide kaupa kui ka üksikuid pudeleid väiksema seltskonnaga nautimiseks. 

Oleme harjunud, et veinipoed on kui kallid butiigid, kuhu tavainimene ei tihka sissegi astuda. eDrinks tõestab vastupidist:  igapäevane hea vein ei pea olema kallis, vaid põnevaid maitseid leiab leidub kõigi jaoks. Veine on igast maailma otsast: Uus-Meremaa mustsõstrased  ja tikrised maitsed, Austria auväärt tootja Salomoni ning Hispaania Ribera del Duero ja Priorat’ piirkondade veinid, korralik valik veine Itaaliast ning Prantsusmaalt ning loomulikult on mõeldud ka kogujatele ning investeerijatele.

Suvetunnet aitavad tekitada kihisevad vahuveinid ja šampanjad nagu Champagne Mailly Grand Cru. Vahuveinide hinnad muide algavad 3,98 eurost. Ideid lennutades saab kihisevatest mahlaga segatuna mõnusad suvekokteilid – lõbusat katsetamist!

Õlled Eesti väiketootjatelt ja mujalt maailmast – teeme õllepeo?!

Lisaks on eDrinks võtnud südameasjaks tutvustada Eesti väikeõlletootjaid ning lisades neile Belgia õllede tugevad ja tummised maitseõlled, Iiri ja Šotimaa tammelaagerdustega ning Hispaania laimi-, ingveri- ja humalanüanssidega maitseüllatused, on õllesõpradele mõeldud valik mitmekesine ning põnev. Need, kes on tüdinenud suurtootjate suhteliselt iseloomutu keskmise maitsega õllest, leiavad kindlasti endale uue lemmiku! Ja et sõbradki neist maitsetest osa saaksid, võib suvegrilli kõrvale korraldada pisikese õlletesti.

Kui vaja tõsisem pidu korraldada leiab eDrinks kauplustest ja e-poest  oma ka kangema napsu sõber, valik alates erinevatest viinadest, lisaks Hendrics Gin, Jamaica rummid ning VS-st kuni XO konjakiteni.

Põnevad on nädalavahetused eDrinksi kauplustes, mil degusteeritakse  jooke poeriiulilt, et tarbijal oleks lihtsam aru saada erinevat stiili veinidest ja teha just endale meelepärasem ning sobilikum valik.

eDrinksi eesmärgiks on algusest peale olnud hoida hinnad madalad, et kliendi rahakotil valus ei hakkaks ega oleks keeruline osta lihtsat ning head toidukõrvast jooki. Teenindav personal poes on veiniteadlik, sõbralik ja abivalmis leidma igale kliendile just tema ürituse jaoks sobilikud joogid.

Minge ja veenduge, et leiate jookide osas hea valiku  igaks olukorraks: kingituseks, pulmadeks , suvepäevadeks, muudeks suurüritusteks või kui lihtsalt tahate end premeerida! Võimalus on ka teha tellimus läbi e-poe ning tulla kaubale järele kauplusesse.

Vaata lisaks www.edrinks.ee.

 

Foto: www.edrinks.ee

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700