5. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Lihtsad kingitused tööpostil

Paljudes kollektiivides on pidevalt mure, mida kinkida ühiselt oma töökaaslastele sünnipäevaks või ka muudeks tähtpäevadeks. Loe, milliseid lahendusi leiab NetiKink e-poest.

Mõnes kohas piirdutakse lihtsalt lilledega, mõnes kohas pannakse ühiselt rahad kokku ja ostetakse mõni meene. NetiKink e-poest tellitavad erinevad fotomeened võimaldavad luua väga huvitavaid ja isikupäraseid kingitusi.

NetiKink e-pood on keskendunud just väikestes kogustes personaliseeritud kingituste valmistamisele. Tootevalikus on palju erinevaid fotokruuse aga ka suurel hulgal teisi huvitavaid meeneid.

Mitmed firmad on juba avastanud NetiKink e-poe, kus neil on võimalik soodsalt ja vajadusel ka ainult ühe kaupa oma logodega tooteid tellida. Näiteks on mõni ettevõtte läinud seda teed, et igale töökaaslasele kingitakse sünnipäevaks ettevõtte logoga ja töötaja nimega fotomeene. Nii saab kingituses ühendada personaalsuse ja praktilisuse. Ettevõtte logo võib asendada ka hoopis mõne huvitava ja meeldejääva ühisürituse pildiga või väiksema ettevõtte puhul ka kollektiivi pildiga. Taoline kingitus jääb kingisaajale pikaks ajaks meelde ja kui antud töökohalt lahkutakse, meenutab saadud kink endiseid töökaaslaseid ka aastate pärast.

Lisaks sünnipäevadele saab NatiKink e-poest tellida vahvaid fotomeeneid töötajatele ka erinevateks ettevõtte ühisüritusteks. Auhinnaks parimale grillijale näiteks ettevõtte logoga ja aastaarvuga põll ja parimale matkasellile oma termos.

Mõned lihtsad ja praktilised kingituse näited NetiKink poest

Üheks kõige levinumaks ja praktilisemaks kingituseks NetiKink e-poes on kindlasti fotokruusid, mille valik on lai. Võimalik on tellida nii erineva kujuga, seest värvilisi, värviliste sangadega, suuri ja väikseid fotokruuse – igale maitsele leiab kindlasti sobiva.

Suuremate juubelite puhul on väga ilusad tooted tulnud erinevate fotokividega või fotopaneelidega. Pildiks valitakse tavaliselt töötajast tehtud foto tööpostil ja lisatakse juurde ettevõtte logo koos pühendusega.

NetiKink kingituste e-poe eeliseks on asjaolu, et saate oma tellimuse esitada ilma kontorist lahkumata. Kui e-poe kaudu tellimuse tegemine tundub liiga keeruline, siis on alati ka võimalik ka eraldi ühendust võtta ja ka e-maili teel tellimuse osas kokku leppida. Osade ettevõtetega on tehtud kokkulepe, et nad esitavad tellimuse e-poe kaudu ja lisavad ainult soovitud tekstid – muu kujundusena kasutatakse ära juba varasemalt kokku lepitud kujundust. NetiKink püüab oma klientidele vastu tulla ja nende soovidega maksimaalselt arvestada. Nende sõnul on rahulolev klient parim klient.

[email protected]

või helistada 54549955.

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

 

Logo ja pildiga saunalina
Foto: NetiKink

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700