6. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Loodusvägi täidab kingikoti kodumaise headusega

Jõulud on juba peagi ukse ees, aga toredate kolleegide, heade koostööpartnerite ja lähedaste kingikotid on veel tühjad? Väljenda südames olevat tänutunnet ning soojust läbi erilise ja kauni kingituse!

Ka sel aastal on Loodusvägi pühade-eelseks ajaks koostanud küllusliku valikuga jõulukataloogi eestimaistest toodetest ja kinkekomplektidest, mille hulgast leiab kindlasti igaüks sobiva kingituse oma armsale sõbrale.

Vaata jõulukataloogi Loodusväe kodulehel.

 

 

Puhas loodus on Eesti üks suurimaid rikkusi. Väärtustades meie põhjamaises karges kliimas kasvavate taimede väge ja elujõudu, oleme seadnud endale eesmärgiks just sellesama väe ja elujõuga rikastada meie inimeste toidulauda. Aina suurem osa meie rahvast väärtustab kohalikke, armastuse ja hoolega valmistatud tervislikke tooteid ning seepärast tellib oma jõulupakid just Loodusväelt. Nii jõuab talveajal paljudeni puhas ja eestimaine looduse vägi!

Lai valik eestimaiseid looduse väega mahetooteid

Metsmustika-mustasõstraglögist kui tõeliselt marjasest ning vürtsidega maitsestatud joogist on saanud paljude eestlaste lemmik! Sel aastal on talviste, soojendavate ning väekate jookide hulka lisandunud kaks uut – vitamiinidest pakatav astelpaju- ja rabahõnguline pohlaglögi. Kõik glögid on valmistatud 100% looduspuhtast toorainest ning on väga naturaalse ning puhta maitsega.

Jõuluaegseteks lemmikuteks on kindlasti meie hõrgud tatrajahust gluteeni- ja piimavabad mahepiparkoogid, gluteenivabad küpsised. Eriliseks maiuspalaks on Taali talu mesilindude metsamesi, kuhu oleme lisanud erinevaid looduslikke keha ja hinge turgutavaid maitseid. Teiste hulgas on pühade ajal eriti sobivateks meeneteks pohla- ja kaneelimesi.

Turgutuseks külmal ja pimedal ajal saab vitamiine ammutada meie külmpressitud täismahladest ja maitsvatest vahepalaks sobivatest toornäksidest. Kindlasti on valikus ka laste suured lemmikud - kompud. Südamerahuga võivad päkapikud lapse sussi sisse pista kodumaistest marjadest ja puuviljadest käsitööna valminud magusad ampsud, mis on suurepäraseks alternatiiviks tavalistele kummikommidele.

 

Jõulukataloogist leiab ka teiste kodumaiste mahetootjate pakkumisi

Loodusvägi toetab rõõmuga kodumaiste väiketootjate tegemisi ning soovib omalt poolt kaasa aidata eestimaiste keskkonnasõbralike toodete edule. Seepärast leiab jõulukataloogist ka teiste Eesti mahetootjate kingitusi. Sel aastal kuuluvad koostööpartnerite hulka meisterlikult erinevaid hoidiseid tootvad ettevõtted Epi talu ja Mahetark, mahedat vinnutatud veiseliha pakkuv Sir Loin. Imelisi šokolaadielamusi saab Allew Magusameistrilt ning kodumaise käsitöökosmeetikaga hellitavad Sinu nahka Signe Seebid ja Nurme Seep. Nimetatutele lisaks leiab meie jõulukataloogist veel hulga hääd kodumaist kraami. 

 

Kõik täpselt Sinu soovide järgi

Kõiki kataloogis olevaid tooteid on võimalik omavahel kombineerida ning valida oma soovidele või ettevõttele kõige sobilikum lahendus. Et kingipakkide valimine ja koostamine oleks võimalikult kiire ja lihtne, leidub kataloogis ka mitmeid valmiskomplekte.

Lisaks väärtuslikule kingipaki sisule pakub Loodusvägi ka erinevaid pakendamislahendusi. Sel aastal teeb Loodusvägi koostööd ka MTÜ MAKU-ga, kus valmivad taaskasutatud ajalehepaberist kinkekotid, mille valmistajateks on erivajadustega inimesed.

Samuti pakub Loodusvägi võimalust kujundada personaalsete jõulutervitustega tootepakendid - olgu selleks siis firmasümboolikaga meepurgid või glögipudelid.

Jõulukingid jõuavad kohale Sulle sobival ajal ja kohas ning kaunis pakendis. Nii ei olegi kingitegemisega suuremat vaeva, kui valida välja kõige toredamad tooted ja paluda need sobival viisil kohale toimetada.

Kes tahab tooteid proovida ja oma silmaga näha, saab julgelt Loodusväe esindaja endale külla kutsuda või otsida meie tooteid Rimidest, Prismadest, Tallinna ja Tartu Kaubamajast, Stockmannist ja mahepoodidest.

 

Loodusväe kodumaised kingitused on ilus võimalus talviste pühade ajal Sulle armsaid ja olulisi inimesi meeles pidada! Tänutundes pälvitud tiitlitele „Vastutustundlik Ettevõte 2013“ ja „Aasta Piirkonna Ettevõte 2014“ soovime Loodusväe väärtustele tuginedes pingutada ka edaspidi, et meie meeskonna head mõtted ning armastusega valminud tööviljad jõuaksid jõuluajal ka Sinu kingikotti ning oleksid Sulle alati kättesaadavad muulgi ajal!

Loe täpsemalt www.loodusvagi.ee.

Lisainfo:

Kristjan Õunamägi

Ärikingituste projektijuht

56 46 99 87

[email protected]

________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

 

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700