12. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Õllekoolitused ja -õhtusöögid õdusas Hopneri Õllerestoranis

Tallinna vanalinnas asuv Õllerestoran Hopner hakkab suure populaarsuse saavutanud veiniõhtusöökide kõrval pakkuma õlleõhtusööke, et anda inimestele aimu õlle ja toidu vägevatest maitsekooslustest, õllekultuurist ning tutvustada Eesti käsitööõllesid.

"Toidu ja joogi koosluse maagia võlub inimesi,“ kinnitab õllesommeljee Marko Mägi. "Meie juures saab seda igapäevaselt rakendada Eesti õllespetsialistide paremiku ning peakoka Jörgen Kohali abil, kes on iga joogi kõrvale töötanud välja roa, mis just selle õlle maitse kõige paremini esile toob ega lase õllel toidu üle domineerida.“

 

 

Õllekoolitused toimuvad alates novembri keskpaigast kuni mai lõpuni igal teisipäeval ja kõigil huvilistel on võimalik sinna koht broneerida. Marko Mägi sõnul on ka suurtel õllesõpradel kindlasti koolitusel uusi maitseid ning teadmisi õppida. Samuti kasvab õlle populaarsus väga kiiresti ka naiste seas, keda suudetakse nii koolitustel kui ka õlleõhtusöökidel alati üllatada eriõlledega, mille olemasolust neil aimugi polnud. Seega on ka õrnem sugu õlut nautima väga oodatud! Hopner toob õlleusku iga nädal uusi inimesi juurde.

Kaks korda kuus toimuvad õlleõhtusöögid on reeglina viiekäigulised ning iga käigu juurde kuulub toidu kooslusega ideaalselt sobiv käsitööõlu. On näha kuidas peakokk ja peasommeljee naudivad, et saavad koos luua midagi uut, mida toit ega jook üksinda pakkuda ei suudaks. Õhtusööke aitab läbi viia õllesommeljee, kes jutustab iga õlle loo ning tutvustab osalejatele uusi maitseid. Sündmuse kestvus on umbes kolm tundi.

Eesti õllemaastik on mõne aastaga revolutsiooni teinud

Õllesommeljee Marko Mägi sõnul on Eesti õllemaastik mõne aastaga teinud läbi tõelise revolutsiooni ning seda tendentsi on tunda ka mujal maailmas. „Inimesed on tüdinenud, et kõik õlled maitsevad ühtmoodi ning on hakanud hindama head õlut. Täna pruulitakse Eestis palju fantastilisi õllesid ning ka sisse on hakatud tavapärastele levinud markidele lisaks väga põnevat toodangut.“

Kuna kohalike kaupluste, restoranide ja baaride tase õllealal on aastaid olnud väga nõrk, püüab Õllerestoran Hopner seda viga läbi õlleõhtusöökide ning õllekoolituste parandada. Hopneri menüüs on saadaval ligi 200 õlut, kus eesmärgiks ei ole võetud mitte suurim valik, vaid parim ja stiilipuhtaim valik.

Eraldi õllekoolitust pakutakse tavaliselt kuni 40 inimese suurustele gruppidele. Koolituse käigus räägitakse paar tundi õllemaailmast ning selle käigus proovitakse kaheksat erinevat õlut. Teema lepitakse kokku vastavalt tellija soovile – kas baaskoolitus, tumedate õllede mekkimine, kohalike käsitööõllede võidukäigust või kui tahes spetsiifilisest teemavalikust, õllemaailm on täna piisavalt lai!

Koolitusi ja õhtusööke saab broneerida ka oma seltskonna tarbeks ning näiteks ühildada need Hopneri majas toimuvate konverentside, koosolekute ja seminaride ning jõulupidudega. Hopneri Õllerestorani mahutab gruppe suurusega kuni 55 inimest, Hopneri maja saalis on istekohti 150 inimesele ning hulgaliselt väiksemaid privaatruume.

Kui olete huvitatud õllekoolitustest või õlleõhtusöökidest õdusas Hopneri majas, võtke julgesti lisainfo saamiseks ühendust!

Kolmapäeval, 19. novembril 2014 toimub Hopneris Belgia õllede õhtusöök. Olete oodatud!

Täpsem info:

Õllerestoran Hopner

Vanaturu Kael 3, Tallinn

Tel: 6333 009

E-post: [email protected]

www.hopner.ee

_________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient. 

Foto: Õllerestoran Hopner asub Tallinna vanalinnas Vanaturu Kael 3.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700