13. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Põnevate legendidega vanalinnaekskursioon kingib jõuluaja pühadetunde

Estonian Experience pakub erakordset võimalust pärast tööpäeva, konverentsi või koosolekut võtta koos ette midagi täiesti erilist. Ekskursioonid on ühtaegu nii harivad kui ka meelelahutuslikud.

Kui hästi tunnete oma kodulinna? Kas oskate külalistele ja töökaaslastele rääkida, miks Niguliste kiriku alla on maetud muumia, kus asuvad saladuslikud käigud, millistes vanalinna majades elavad kummitused ning mis sai traagiliselt eraldatud armastajapaarist?

Estonian Experience pakub erakordset võimalust pärast tööpäeva, konverentsi või koosolekut võtta koos ette midagi täiesti erilist: tulla Tallinna vanalinna ekskursioonile, et tutvuda professionaalse giidi eestvedamisel keskaegsete ravitsemisviiside ning tervishoiu, söömis- ja joomisharjumuste, arhtektuuri, rõivamoe ning muidugi pärimusjuttudega elust ajaloolises linnas.   

„Meie giidide eesmärgiks ei ole pelgalt faktide ja ajaloo ettelugemine, vaid igapäevaselt võib-olla mitte nii palju suhtlevate inimestele ühendamine ühiseks grupiks, kellel oleks koos tore jagada omavahel neid võrratuid tundeid ja teadmisi, mida pakub meie legendaarne ning ülimalt põnev vanalinn,“ märgib Egipt-Peenmaa. „Tänu sellele võime rõõmuga tõdeda, et meie ekskursioonidega rahulolevate Eesti äriklientide arv tõuseb pidevalt.“

Müstilistest hansaaegadest pajatav 1,5-2 tundi kestev jalutuskäik on ühtaegu nii hariv kui ka meelelahutuslik. Külmema ilmaga põigatakse sisse kaunimatesse hoonetesse või tehakse ühine soojendav hõõgveinipaus. 

 

Estonian Experience’i elamus- ja kogemuspõhilised ekskursioonid on privaatsed ehk ka väiksematele gruppidele ei liideta kunagi juurde võõraid. Suuremate gruppide puhul jagatakse kuulajad mitme giidi vahel, et kõik osalejad saaksid vanalinnatutvustuselt kaasa maksimaalset hea emotsiooni.

 

Huvi korral võta julgelt ühendust telefonil +372 5346 4060 või e-posti teel [email protected].

Külasta ka kodulehte www.estonianexperience.com/et.

Kliendi kommentaar:

 „Suur tänu koostöö eest Pipelife giidituuri läbiviimisel! Te tabasite meie olemust väga hästi ja suutsite pakkuda just sellist giiditeenust nagu me oma vaimusilmas olime ette kujutanud! Meie poolt oli giidituuri võtmine kindlapeale minek :) Nagu arvata oli, siis avaldas see väga muljet! Jäime väga väga rahule! Aitäh!“

Pipelife Eesti AS

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

 

Raeapteegi külastus

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700