24. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Käsitööna valminud luulelised gurmeemoosid

Lumelamba gurmeehoidiste sari on suurepärane kingitus äripartneritele, kolleegidele ja väliskülalistele, kes hindavad ehedat Eesti inimeste käsitööd ja loomingut.

Snowlamb OÜ on noor ettevõte, mis on sündinud sisemisest soovist viia osake külluslikust loodusest ja päikesepaistes valminud sügisest saagist igapäevaselt kiirustavale linnainimesele lähemale.

„Meie gurmeesari Lumelammas on sündinud armastusest Eesti looduse ja kõige elava vastu. Soovin anda oma panuse loodusest saadud emotsioonide ja inspiratsiooni toomiseks kõigi nende linlasteni, kes argises rutus ei leia selleks alati aega või võimalust,“ ütleb Snowlamb OÜ loovjuht Marju Lepp.

Lumelamba gurmeehoidised valmivad käsitööna, väikeste partiidena ning alati entusiastlikult ja hea tuju saatel. Purgimaiuste valmistamisel kasutatakse kohalikelt väikekasvatajatelt pärit toorainet, millele lisatakse põnevamate maitsete saamiseks eksootilisi puuvilju, maitsetaimi või tilgake hõrku vägijooki.

„Jõuluaeg on peagi käes ning on aeg mõelda, millega sel aastal kallitele töökaaslastele, koostööpartneritele, klientidele või lihtsalt toredatele inimestele väikest meelehead pakkuda ning tänu avaldada. Moosidele kaaslasteks pakume teisigi elustiilitooteid nagu teesegud, küpsiseid, arhailis-rahvusliku mustriga pleedid ning tatrapadjad,” räägib Marju Lepp.

Et moosisöömine oleks ühtlasi nii keha kui ka vaimu värskendav, kaunistab iga hoidise tagakülge luuletaja Jürgen Rooste põnevatest maitsetest inspireeritud värsiread. Koostöös särtsaka Saaremaa pagariga pakub Lumelammas kingipakki panemiseks mitut sorti ehtsast võist valmistatud küpsised ning naturaalset valget šokolaadi.

Kingitused leiavad sobiva pesa nii laastukorvis kui ka vineerkohvrikeses, mis on valmistatud Eesti puidumeistrite poolt. Kõiki tooteid ja pakendeid saab personaliseerida oma heade soovide ja firma logoga. Samuti pakub Lumelammas abi kujundustööde ja reklaamtrükiste valmistamisel.

„Meie moto „Elav rõõm“ ühendab endas elu ja rõõmu. Elurõõm on korjatud meie ümber olevate inimeste südamest ja sisemisest julgusest teha seda mida tõeliselt armastad!“ ütleb Marju Lepp. „Hoidke oma väärtusliku aega, ärge kaotage oma helgemat poolt mööda kaubanduskeskuseid rallides, vaid pühendage hetked koosolemisele oluliste inimestega, sest suurim väärtus elus on inimesed ja suhted meie ümber.“

ERIPAKKUMINE SEKRETAR.EE LUGEJATELE! 

„Õuna-banaani ahvatlus“. Tegemist on suussulava õunakreemiga, milles krõmpsuvad mandlilaastud, sidrunikoor ja tilgake Amaretto likööri. Küsige julget oma firmale või kollektiivile personaalset pakkumist!

Meie kodulehelt saate mõne minutiga tellida kingituse(d) Tallinna piires otse kontorisse või koju. Meil on hea meel pakkuda teile rõõmu lihtsusest!

Vaata lisaks www.lumelammas.ee.

______________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700