25. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Baieri keldri privaatsed peo- ja koosolekuruumid

Tallinna südalinnas asuva Hotell St Barbara allkorrusel on juba 17 aastat tegutsenud söögikoht Baieri kelder, mis modernse saksa köögi ja maitsva grillmenüü kõrval pakub suurepärast võimalust vastuvõttudeks, koosolekuteks ning seminarideks.

Baieri kelder pole sugugi tavapärane koht, kuhu külalistega sööma ja nõupidamisele tulla või koosolekuid ning koolitusi läbi viia. Tegemist on enam kui sajandivanuse muinsuskaitse all oleva hoonega, mille kaunid kivivõlvid, suur kamin ning hubane interjöör koos professionaalsete kokkade valmistatud grillimenüüga jäävad kauaks meelde,“ lubab Hotell St Barbara ja restorani Baieri kelder tegevjuht Dmitri Garber. 

 

Restoranis on lisaks suurele söögisaalile mitu pisemat ruumi – kuni 10le inimesele mõeldud Väike Kamber, kuni 20 inimest mahutav Sakste Kamber ning uuemas stiilis väike saal 25-30 külastajale. Seminari läbiviijate tarvis on olemas pabertahvlid, ekraanid, dataprojektor. Kambrites olevad massiivsed lauad ja toolid lisavad igale sündmusele veidi omanäolist suurusugusust. Kuna Baieri keldri põhitegevus on restoranipidamine, on ruumide kasutamine pidudeks, sünnipäevadeks ja õhtusöökideks broneerimistasuta. Klientidele on tasuta ka parkimine restorani sisehoovis.

„Meie tänasest menüüst leiab nii vanu kui ka uusi hõrgutisi nagu krõbedat seakooti, mee ja kaneeliga küpsetatud vürtsikat parti, Viini vasikalihašnitslit, valgeid vorste ning lambakooti kõrvuti moodsas Josperi ahjus grillitud steigi, kana või kalaga,“ tutvustab Garber. Magustoitudest on hittideks saanud kohapeal valmistatud jäätis ning ahjusoe õunakook. Restorani eripäraks on  maksimaalsed naturaalsed maitsed ning seetõttu küpsetatakse ise leiba, valmistatakse majoneesi ning kasutatakse võimalusel kohalikke tooraineid.

Pilkupüüdvatele ruumidele ja maitsvale menüüle lisandub sõbralik ning meeldiv teenindus, sest Baieri keldri teenindajate jaoks on oluline iga kliendi meelehea.

Baieri keldri ja Hotell St. Barbara maja peetakse üheks ilusaimaks paekiviehitiseks Tallinnas – see  huvitava ajalooga maja valmis arhitekt Bernhardi idee järgi 1904. aastal. 1394. aastal asus samal kohal Püha Barbara kabel, mille järgi sai oma nime ka tänane 53 toaga kolme tärni hotell St Barbara. Hoone restaureeriti 1996. aastal.

Äripäevade lõunaajal üllatab Baieri kelder eripakkumistega – esmaspäeviti tuleb Josperi ahjust maitsev sealihapraad, teisipäeviti loomaliha, kolmapäeviti hautised, neljapäeviti on kalapäev ning reedeti pakutakse linnuliha. Menüüd muudetakse igal nädalal.

Jaanuarist kuni märtsini on restoranil plaanis korraldada tüdrukute õhtuid, kus alates kahest naistest kehtib kuni 25-protsendiline soodustus kogu menüüle. Pühapäeviti toimuvad laste kokanduse töötoad, mis on ühendatud lapsevanemate klubiga ehk ema ja isa saavad lõunat nautides vaadata suurelt ekraanilt oma võsukeste tegutsemist kokkade käe all teises ruumis.

ERIPAKKUMINE ÄRIKLIENTIDELE!

Jaanuari algusest märtsi lõpuni on lõunasöögi ja kahe kohvipausiga seminaripäeva tellijatele ruumide kasutamine tasuta.

Küsi personaalset pakkumist juba täna!

Baieri kelder/Hotell St Barbara

Roosikrantsi 2a, Tallinn

Tel +372 640 0047 ja +372 640 0045

E-post [email protected]

www.baierikelder.ee

___________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

 

Foto: Baieri kelder

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700