28. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: kingikotti teatrielamused

Asjadeküllases maailmas on parim kingitus ilus mälestus või meeldejääv elamus. Kas olete mõelnud kinkida jõuludeks teatripiletid? Miks mitte kuurortlinnas Pärnus?

Sajaaastase traditsiooniga Endla teatris käib vilgas elu ka siis, kui suvepealinn on talviselt unine. Et kingisaaja saaks mängukavast ise omale sobiva lavastuse sobival ajal välja valida, soovitame tänavused kingikotid täita Endla teatri kinkekaartidega. Kinkekaarte saab osta veebipoest www.kingitus.ee ning teatri kassast.

Pärnu teatri mängukava pakub elamusi erinevas vanuses ning maitsega publikule. Mängukavast leiavad endale sobiva need, kes otsivad õhtust meelelahutust ning võimalust hingest naerda, vaadata midagi südamlikku, mõtiskelda, näha klassikat, elada kaasa põnevusloole jne.

„Meie aja kangelane“, mis tuli novembri alguses välja Riia lavastaja Galina Polišuki käe all. Eraldi märkimist väärib kaunis, huvitavate detailidega lavakujundus Läti Rahvusteatri peakunstnikult Aigars Ozolinšilt, mille keskmeks on lava keskel sillerdav vesi – kord meri, kord mägijõgi.

Teatrikülastus on väärt kingitus ka kõige pisematele kuna uue aasta repertuaaris on kolm lavastust ka lastele. Alates selle aasta detsembrist rõõmustame lapsi ja nende vanemaid kole ilusa muinasjutuga "Kaunitar ja Koletis". Kevadine suursündmus saab Endla teatris olema kogupere muusikaline lavastus „Peeter Paan“. Mutukate-putukate elust „Põrrr…!!!“ on võitnud nii väikeste teatrisõprade kuid ka emmede-isside südameid juba alates 2011. aastast.

Teater Endla ei luba endale puhkust ka suvel, mil pakub teatrielamusi suvepealinna külalistele. Mängitakse kogu repertuaari, mille kõrval on plaanis on välja tuua kaks uut lugu. 

Endla teatri mängukava leiab kodulehelt www.endla.ee.

____________________________________________________________

 Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Meie aja kangelane. Fotol näitlejad Jeketarina Novosjolova ja Priit Loog.
Foto: Teater Endla

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700