2. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Ugala rõõmustab jõulukuul lapsi jõuluvana, teatrietenduse ja kingitusega

Viljandi seekordne jõululavastus on mitmeski mõttes mastaapne ettevõtmine. Ugala teatri ja TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia ühisjõududega jõuab 8. detsembril prooviruumidest suurele lavale muusikaline jõululavastus "Hiired on hiired".

Lavale astub 18 hiirt ja 7 kassi, lisaks paar oravat, merisiga, nahkhiir, papagoi, kobras, siil ja terve ansamblitäis mutte. Lisaks jõulumuusikalile saab väike teatrikülastaja külastada ka Ugala jõulumaad.

Lapsi oodatakse teatrisse lustima juba tund aega enne etenduse algust. Üks detsembrikuine teatrikülastus aga poleks teps mitte täiuslik, kui kohale ei saabuks ka jõuluvana. Ühed Eesti parimad jõuluvanad pidavat just nimelt Ugala teatris tegutsema ning seekordki tervitavad nad kõiki lapsi Ugala maja hubases jõulutoas. Jõuluvana ei tule aga tühjade kätega – iga teatrikülastaja saab kingituseks trükisooja juturaamatu.

Jõululavastuse lavastaja ja ideeautor on Oleg Titov, teksti ja laulusõnad kirjutas Liis Aedmaa ja muusika Peeter Konovalov. Koreograaf on Kadri Sirel ning lavastuse kujunduse lõid Liina Tepandi juhendamisel TÜ VKA teatrikunsti visuaaltehnoloogia tudengid, muusikat teevad muusikatudengid Ain Agana juhendamisel ning mängivad 11. lennu näitlejatudengid.

Lavastus sobib lastele alates 5. eluaastast ning seda mängitakse ainult detsembris ja ainult Ugala teatris. Et lisaks etendusele ka kõigest muust mõnusasti osa saada, võiks teatrikülastuseks planeerida umbes 2,5 tundi.

Mängukava leiab Ugala teatri kodulehelt.

_____________________________________________________________

 Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700