26. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Uhtjärve Ürgoru Nõiariik pakub meeldejäävat pidu

Foto: www.noiariik.ee
Lõuna-Eestis Urvaste külje all asuv Uhtjärve Ürgoru Nõiariik on tänapäevaste võimalustega majutus- ja vabaajakeskus, mis võimaldab ettevõtetel ja organisatsioonidel korraldada töötajatele ja partneritele meeldejääv sündmus  matka, spordivõistluste, Eesti suurima soome sauna, unikaalse liikluslinnaku ja kogu maailmas ainulaadse tugitoolijalgpalliga.

„Meil on suurepärased tingimused suvepäevade korraldamiseks, sest see on privaatne koht paljude tegevusvõimalustega ning mahutab lahedalt ära suure seltskonna. Meil jätkub tegevust nii suurtele kui ka väikestele,“ ütleb Uhtjärve Ürgoru Nõiariigi peremees Aivo Värton. Sisemajutuskohti on keskuses 100, lisaks avar telkimisplats. Kaunist loodust saab nautida ka kehvema ilma puhul, sest Nõiariik on rajanud õuele suure uue välikatusealuse, mis mahutab lahedalt 200 inimest.

Meelelahutusena pakub Nõiariik erinevalt teistest omalt poolt suvepäevade paketi kokkupanekut ning mängude läbiviimist, mis annab ettevõttele võimaluse jätta palkamata eraldi peokorraldaja. Heatasemelisi suvepäevi, koolitusi, konverentsi ja seminare saab organiseerida 1-3-päevasena. Siseruumidesse saab suviti majutada ööbima 100 ja talvel 56 inimest, lisaks on olemas soojadeks öödeks palju ruumi privaatseks telkimiseks.

Nõiariigi peamaja konverentsisaal mahutab teatristiilis 50 inimest ja auditooriumi stiilis 30 inimest. Kasutada on võimalik pabertahvlit, traadita interentti, teleriekraane, videomagnetofoni, DVD-mängihat, kile-, slaidi- ning videoprojektorit. Talumajas on võimalus kasutada pisemat konverentsiruumi, mis mahutab kuni 22 inimest.

Nõiariik asub 3,5 meetri pikkuse ja kohati kuni 28 meetrit sügava Uhtjärve kaldal ning külastajatele laenutamiseks on olemas nii paadid kui ka kanuud. Veemõnusaid saab nautida ka õuealal, kuhu on saunade vahele rajatud suur tiik liivarannaga.

Lisaks mitmele peohoonele, palliplatsidele, kanuudele ja tiigile on Nõiariigis olemas lasketiir, suitsusaun ja soome saun Eesti suurima leiliruumiga, kuhu mahub lahedalt korraga lavale koguni 35 inimest. Pereürituste korral on osalejatele tasuta sissepääs 1200-ruutmeetrisesse liikluslinnakusse, kus saab sõitu teha 25 väiksema ja suurema akudel töötava põrkeautoga. Soovi korral saab läbi viia ka šokolaadi ja trühvlite, seebi ja saunasoola ning ruunimärkide meisterdamise töötoad. Loomulikult saavad kõik kätt proovida ka Nõiariigi ametlikus spordialas – luuaviskes või hasarti tekitavas sportmängus disc-golf. Uue spordialana pakutakse ainsana maailmas tugitoolijalgpalli, mis on lõbus seltskonnamäng kahe kuueliikmelise võistkonna vahel.

„Suviste sündmuste korraldamine algab reeglina kohe aasta alguses ning sageli tehakse broneeringuid ette ka aasta-paar,“ ütleb Värton ja lisab, et kuna Nõiariik on avatud aastaringselt, on külastajad lisaks suvistele ja jõuluüritustele oodatud tähistama ka tähtpäevi ka muudel aegadel.

Mille poolest meie suvepäevad eristuvad?

Me oskame ja hoolime

Me pakume lisavõimalusi

Me aitame ellu viia Teie ideid ja pakume omalt poolt põnevaid tegevusi

Miks suvepäevad siin pidada?

Suur ja avar väliala

Kaasaegne keskus

Põnevad seiklus- ja aktiivsed sporditegevused

Maitsvad kohapeal valmistatud toidud kuni 250 inimesele

Privaatsus

Tulge külla!

www.noiariik.ee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700