2. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Elamusgolfikeskus lisab seminarile põnevust

Foto: http://www.elamusgolf.eu/
Tallinnas Vabaduse väljakul on avatud Eesti esimene elamusgolfikeskus CityJungle, mis garanteerib põneva elamuse nii golfihuvilistele kui ka kõigile teistele.

Põhja-Ameerikas ja Soomes väga populaarne elamusgolf on jõudnud Eestisse. Lõõgastuse elamusgolfi näol saab siduda seminaripäeva, koosoleku või tootetutvustusüritustega.

„Pakume võimalust tulla kolleegide, sõprade või äripartneritega mängima maailmas ainulaadset elamusgolfi – kindlate reeglitega atraktiivset eriefektidega mängu, mille sarnast mujal Eestis ja Baltikumis mängida ei saa,“ tutvustab keskuse üks asutajaid ja omanikke Kättlin Küttis.

Küttise sõnul sai CityJungle elamusgolfikeskus algselt loodud vajadusest pakkuda põnevat aktiivset tegevust mängutubade kõrval ka suurematele lastele ja peredele, kuid täna ollakse teeninud palju kiidusõnu, huvi ning head tagasisidet just ettevõtetelt ja organisatsioonidelt, kes on uues keskuses viinud läbi meeldejäävaid koolitusi, kliendiüritusi, seminare, tooteesitlusi ja tähtpäevade tähistamisi.

Ürituste privaatseks läbiviimiseks on  võimalik broneerida kogu keskus kuni 75 inimesele, mugav seminariruum kuni 20 inimesele või suurem saal kuni 40-le. Ruumid on varustatud kõrgetasemelise esitlustehnikaga, lisaks hubasele baarialale saab tellida söögid ette kõrvalt asuvast eksootilisest Square Kebabist või soolased-magusad ampsud lepingulisest cateringfirmast. Menüü töötatakse alati välja koostöös kliendiga.

2014. aasta septembris avatud elamusgolfikeskuses on 15 eriefektidega rada ning haarava mängu eesmärgiks on võimalikult väheste löökidega pall auku toimetada. Turniiri võitjaks osutub kokkuvõttes radadel vähim lööke  teinud mängija. Meeleoluka visuaalse efekti annavad UV-valguse käes helendavad värvilahendused. Ühe golfiturniiri läbimiseks kulub 1,5-2 tundi, olenevalt inimeste arvust ja mängijate osavusest. Kliendi soovidele vastu tulles saame pakkuda erinevaid võimalusi seminari korraldamiseks  või vaba aja veetmiseks elamusgolfikeskuses.

Elamusgolfikeskus asub Tallinna kesklinnas, Vabaduse väljak 9 asuva jalakäijate tunneliga piirneval äripinnal, millele on hea ligipääsetavus nii autoga kui ühistranspordiga tulijatele.

Broneeri aeg CityJungle elamusgolfikeskuses juba täna ja avastage koos kolleegide, klientide ning koostööpartneritega uutmoodi meelelahutus!

Kontakt:CityJungle elamusgolfikeskus

Telefon: 652 4514

E-post: [email protected]

Koduleht www.elamusgolf.eu

Facebook www.facebook.com/cityjungle

 

Foto: Marit Karp
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700