4. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Taevaskoja pakub võimalust seminariks ja koolituspäevaks taevaliku looduse keskel

Lõuna-Eestis, 700 meetri kaugusel Suurest Taevaskojast asuv Taevaskoja Turismi- ja Puhkekeskus on taevaliku looduse ning hea energiaga seminari- ja koosolekukoht, kus ajurünnakuid ning koolitusi saab kirgastada mõnusate meeskonnamängude, seikluste ning põnevate matkadega nii suvel kui ka talvel.

„Meie unikaalne lisaväärtus on kaunis loodus koos populaarsete vaatamisväärsustega.  Asume vaid jalutuskäigu kaugusel Suurest ja Väiksest Taevaskojast ning meid ümbritseb 40 kilomeetri jagu hooldatud matkaradasid,“ tutvustab Taevaskoja Turismi- ja Puhkekeskus AS-i juhatuse liige

Triinu Vähi. „Ahja- ja Võhandu jõgedel saab korraldada erinevaid veematkasid ning meeskonnakoolituste populaarseks osaks on peadpööritav Taevaskoja kõrgseiklusrada.“

 

Puhkekeskuses on kuni 90 majutuskohta ning neli erineva suurusega saali, kus saab edukalt läbi viia grupikoolitusi, koosolekuid, tööüritusi, suve- ja talvepäevi ning pidusid. Seminarikeskuse magnetiks on avar klaaseintega seminarisaal keset loodust. Suur saal mahutab teatristiilis kuni 90 inimest.

Kuni 28 inimest mahutav Seminarimaja iga tuba sisaldab suurt duširuumi koos WC-ga. Maja toad on kahe- kuni viiekohalised ning lihtsa sisustusega. Igast toast on vaade loodusele ning väljapääs rõdule.

Kuni 55 külastajat mahutav Laagrimaja on ehe ja soodne hostelitüüpi majutus. Toad on ühe- kuni kuuekohalised ning igal korrusel on ühine dušš ja WC. Laagrimaja kõrval on suur jalgpalliplats ning grillimise ala. Kõrval metsas asub Taevaskoja kõrgseiklusrada.

Konverentsimaja saal mahutab teatristiilis kuni 90 inimest, U-kujuliselt ja klassi stiilis kuni 70 inimest. Saali ümbritsevad suured aknad, mis teevad ruumi eriti valgusküllaseks. Konverentsimaja allkorrusel asuvas kaminasaalis on õdus kamin, mugavad diivanid ja suur saun, mis sobib hästi mõnusaks lõõgastumiskohaks pärast konverentsi või muud üritust. Kaminasaali mahub kuni 20 inimest koos bändiga. Kaminasaalist pääseb otse väliterrassile ning läheduses on ka lõkke- ja grillimisala.

Kui on soov korraldada oma üritus suvisel ajal õues, on ka see võimalik. Lisaks sisemajutusele on Taevaskoja puhkekeskuses telkimiskohti kuni 300 inimesele. Soovi korral saab organiseerida ka välitoitlustuse ning rentida erinevat telkimiseks tarvilikku varustust. Uudisena saab sel aastal rentida ka ripptelke, mis paigaldatakse puude vahele. Rohkem infot ripptelkide kohta leiab siit.

Iga meeldejääva koolituspäeva lahutamatud osad on maitsev toit ja aktiivsed tegevused

„Pärast aktiivselt ajutööd on mõnus lõõgastada end saunas ja grilliõhtul, kuid enne seda on kindlasti suurepäraseks proovilepanekuks lüüa kaasa meie seiklustegevustes ja meeskonnamängudes,“ sõnab Triinu Vähi.

Taevaskoja puhkekeskuses saab ronida üheksa meetri kõrgusel kõrgseiklusrajal, kanuutada, matkata metsas tõukekelkude ja -ratastega või jalgsi, mängida pushpalli või võrk- ja korvpalli ning seiklusmänge. Keskusel on pikaajaline kogemus matkade ja mängude organiseerimisel ka sadadele inimestele ning suvisel ajal on korraldatud suurte välitelkidega  meeldejäävaid sündmusi kuni 400 inimesega gruppidele. Lisaks aitab Taevaskoja puhkekeskus organiseerida õhtujuhi, bändi, diskori ja vajaliku tehnika.

Taevaskoja Turismi- ja Puhkekeskus pakub oma klientidele kohalikku maitsvat toitu, mis on otsast lõpuni valmistatud kohapeal värskest toorainest. Tellida saab nii hommiku-, lõuna- ja õhtusööke kui ka kohvipause värske kohvi ja tee ning snäkkidega. Samuti pakib lahe pererahvas matkajatele metsa kaasa matkaained.

Vaata lisaks www.taevaskoja.ee, küsi lisainfot telefonil 5159 870 või e-mailil [email protected].

Taevaskoja Puhkekeskusega saad virtuaalselt tutvuda siit.

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Foto: Taevaskoja Puhkekeskus

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700