5. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Järveveere Puhkekeskus Võrtsjärvel ootab külastajaid nii suvel kui talvel

Foto: www.jpk.ee/
Maalilisel Võrtsjärve kaldal Valma külas asuv Järveveere Puhkekeskus on suurepärane paik suveürituste, seminaride, pulmade ja talvepäevade korraldamiseks.

Ainulaadsete rookatusega palkmajadega puhkekeskus on avatud aastaringselt ning pakub põnevaid tegevusi ja silmailu nii töötegijale ja koolitustel olijatele kui ka suurematele ja väiksematele perepäeval osalejatele.

„Sisemajutuses on meil hetkel ööbimiskoht 81 inimesele, kuid juba käivad ehitustööd uue majutushoone rajamiseks, mis tõstab voodikohtade arvu 100-ni. Sel kevadel algab ka tenniseväljaku rajamine,“ räägib Järveveere Puhkekeskuse perenaine Heleri Aas pidevalt arenevast kompleksist, mis sai tegelikkuses alguse ühe teotahtelise pere suvilast. Täna on aga keskuse suurim korraldatud üritus ligi 3000 inimesega Eesti Jahimeeste kokkutulek.

„Meie seminariruum mahutab 50 inimest, kuid välitingimustes mahutame telgi alla kuni 200 inimest kas pidutsema, tantsima või hoopis omanäolist välikonverentsi pidama,“ tutvustab Heleri Aas. Lisaks pakutakse klientidele mõnusat lõõgastumisvõimalust saunakompleksis, kuhu kuuluvad auru-, leili- ning infrapunasaun. Väljas asuvad tünnisaun ja välibassein, kus saab end pärast saunamõnusid karastada. Õdusaid õhtuid aitab sisustada tähistaeva alla olev mullivann.

Suvel saab nautida hulgaliselt veemõnusid ning pakutakse võimalust rentida kiirkaatrit elamusterohkeks veesõiduks, matkapaati rahulikuks ajaviiteks või laenutada aerupaati mõnusaks kalastusretkeks. Samuti on külastajatele väga meeldinud põnevad meeskonna- ja seltskonnamängud, harivaid ning lõbusaid veinikoolitused, Segway matkad ning jahilaskmine – viimane meeldib väga ka õrnema soo esindajatele. Muide, Järveveere Puhkekeskusesse kuulub Võrtsjärve kõrgeim, 37-meetrine vaatetorn.

„Teeme aktiivset koostööd naabruses asuva seikluspargiga ning mitmete erinevate ürituse korraldamise firmadega üle Eesti. Kohalikud kalepurjeka mehed sõidutavad meie kliente ning meeskonna mänge korraldab 360 kraadi tiim,“ räägib Heleri Aas. „Jahilaskmist korraldab ka naabruses asuv jahimees, kellega koostöö on kestnud juba mitu aastat. Alles alanud veinikoolituse idee sündis koostöös heade sommeljeedega.“

Lisaks majadest avanevale unustamatule vaatele ning pererahva soojale teenindusele hindavad puhkekeskuse külastajad kõrgelt kohapeal hoolikalt valitud toorainest valmivat kodumaist ja kodust toitu. Asukoht kalarikka järve ääres annab samuti omad eelised: pole külastajat, kes ei naudiks sooja ahjust tulnud suitsukala, värskelt püütud koha või haugi kalapraad või imehead uhhaad! Kuni 350 inimese toitlustamine välitingimustes Järveveere töökale kollektiivile probleemiks pole.

Järveveere Puhkekeskuse eesmärgiks on klientide soove ja nõudmisi arvestades panna kokku just talle sobilik lahendus, et mälestused Võrtsjärve kaldal asuvast südamega rajatud puhkekeskusest oleksid soojad ja meenutust väärt.

Esitage julgelt oma soovid, küsige võimaluste kohta ning paneme koos kokku parima pakkumise!

Kontakt

Järveveere Puhkekeskus

Viljandimaa, Viiratsi vald, Valma küla (vaata kaarti)

Koduleht www.jpk.ee

E-post [email protected]

Tel: Taavi Liseiski, +372 52 777 42

_________________________________________________________________

 

Foto: Järveveere Puhkekeskus Viljandimaal
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700